Äventyr

Nu ska jag ut på äventyr. Har packat kappsäcken så nu är jag redo! Har med mig både sovsäck, kudde o pengar! Ska med youth group på "lock in", vet inte riktigt vad det innebär. Det enda jag vet är att jag o några kompisar ska till frozen yogurt innan<3 ne snart kommer skjutsen. Vet inte när jag kommer hem imorgon men i hörs då! Adioso!

Söt kissekatt i min säng


Smores

Nu är jag ensam hemma, alla är på olika håll o kanter. Jag har precis gjort tr och smores till mig själv o ska snart börja plugga. Kommer ju vara borta nästan hela veckan nästa vecka. Here we go!


Friday, footballgame

Hello people! Imorse dissekerade vi njurar. Vi alla hade brillor och blåa plasthandskar, det stank brutalt i hela klassrummet, alltså vidrigt. Men spännande hur den ser ut inuti, fick gräva fritt o klippa o ha oss på slutet så folk köttade sönder dom stackars njurarna. Äckligt var det. Idag fick vi även våra skolfoton, eller en liten bild iaf. Yearbooken får vi i slutet av året så det är ett tag kvar. Ser lite lustig ut på min bild må jag säga, ni får se en annan dag!

Efter skolan gick jag, Sarah o Ken till "yogli mogli" - frozen yogurt place. Där träffade vi Feri, Kristine, Essi o Kate. Vi satt o mumsade i oss liter med frozen  yogurt, det är så fruktansvärt gott. Min favoritsnack lätt! Sen tog vi Emory-bussen hem till Sarah. (det är en gratisbuss för studerande, perfect) Där gjorde vi middag och sen fick vi skjuts till football-game som vi förlorade med 56-3. Riktigt stor förlust dock, menmen det är känslan att vara där som räknas! Älskar o kolla på games, det är så himla amerikanskt.


Dissektion

Idag var en kul dag. På anatomy kollade vi på en film om människan där det var en gubbe som skar upp en människokropp o hamrade i skallen o så, vidrigt. Så jag och en tjej från min matte gick längst bak o satte oss o gjorde matteläxan istället. Sen fick vi tillbaka senaste provet, JAG FICK 89 POÄNG!!!! Jag är så stolt över mig själv o lärarn med. Anatomy är ett riktigt svårt jäkla svårt ämne, så jag är riktigtriktigt stolt! Sen på gitarren hade vi uppspel för läraren. Han är min favvolärare. Han ser ut som jultomten fast en smalare variation, o han är alltid glad. Vi skulle "fingerpicka" och så skulle vi samtidigt säga alfabetet, alltså olika chords. Jag fick säga alfabetet på svenska och han blev så glad o högsta poäng fick jag!=) Sen hade jag som vanligt matte o sculpture.
 
Efter skolan gick jag o Sarah på yoga club. Det är så kul o bra träning, så avslappnande! Efter tog vi bussen hem till henne o pluggade matte o käkade glass. Sen fick jag skjuts hem vid 8 o så käkade vi snabb middag o nu ska jag sova, imorrn ska vi dissekera njure.. Hjälp.
 

Alla är vi farliga

Idag gick min seniorklass direkt till aulan för att lyssna på några som pratade om college och ansökan o sånt. Det var film-team där som filmade också, fränt. Jag satt o halvsov för var så trött men ganska kul o höra om college å så hur mycket det kostar o hur ansökningar går till osv. Värsta processen, stackars alla seniors måste vara värsta jobbiga året! Sen hade vi lektioner som vanligt. Sen skulle ju jag och Sarah spela tennis efter skolan hos mig här, då hon skulle ta samma skolbuss som mig förståss. Men nejnej, här går vi fortfarande på dagis. Ska du åka med en annan skolbuss för att följa med nån hem efter skolan ska du följande: 1. Be din madre o padre fylla i en lapp till skolans office. 2. Lämna lappen innan first period. 3. Hämta lappen och visa för "skolbussvakten" (en snubbe som har walkie-talkie och kontrollerar bussarna o ungarna) 4. Ge lappen till busschaffisen.

Så när vi går på skolbussen (jag har världens bittraste busskärring som hatar sitt jobb) säger hon att ingen annan än dom hon känner igen får vara på bussen utan pass och även "skolbussvakten". Snälla rara vi är väl inte 4 år?! Dom tror att alla ska "rymma iväg" för att göra något olagligt som att röka på elr starta slagsmål. Ibland är det bara LITE för mycket. Men det är bara att börja o vänja sig...


Joey på gitarren, är så glad att jag har gitarr som lektion. Fett kul äre!


Presentation o prov

Hade ju prov idag. Det gick faktiskt ganska bra! Sen gitarr o vi håller på å lära oss fingerpicking vilket är svårt men kul! Sen på matten somnade jag på bänken så jag dräglade.. Hjälp, men det gjorde alla för vi hade ett oförberett prov på college-nivå så då ringade bara alla in massa random svar, förstod ingenting. Men det går inte på betyget så! Sen på sculpturen hade vi individuella presentationer för klassen?!?! VAA det måste jag ha missat för det visste jag inte om. Vi skulle visa våra verk och berätta om våran arbetsgång, vad budskapet var, vad som inspirerade oss osv. Eeh jaa. Men det gick bra ändå o så när jag hade pratat klart så räckte folk upp handen o frågade massa frågor om Sverige o så. Kände mig som en lärare när jag stog däruppe o lärde ut.


Fick inbjudan till partyt med stort P idag, jaa undra hur dessa partyn går till..

 


Hola que pasa

Shiiitt jag somnar nu helt seriöst..
Somnade kl. halv 4 inatt och vaknade kl. 6. Mycket sömn! Nu börjar det bli riktigt kyligt på mornarna, (ne inte riktigt kyligt men svalare iaf, man måste ha en kofta elr tröja över) Men sedan på dagen svettas man sönder igen. VAD SKA MAN HA PÅ SIG LIKSOM?!?! aja, fick F på mitt matteprov, big chock, nej alla fick typ F så mer än hälften av klassen fick göra om det idag. Inte för att det gick någe bättre menmen. Hade ju inte anatomyprovet idag eftersom hon flyttade det till imorgon.
 
Sen åkte jag hem, lekte med hundarna o satt ute i solen o solade o skypa med sofie! Myyyzigt! Sen har vi käkat middag, o efter spelade jag spel med tvillingarna tills dom skulle gå å lägga sig. Nu har jag just duschat och ska gå igenom provfrågorna en sista gång sen ska jag sätta på en film. Det är så kallt på nätterna här så måste ha dubbeltäcken. Det är så konstiga temperatur-skillnader här så det kanske inte är så konstigt att jag går runt och är småsnuvig hela tiden. Peace out!
 
babes

Quality time

Idag har jag nästan bara suttit o lanat framför datorn. Jag skypade med min familj ett himla bra tag, sen ringde jag upp storsyrran i uppsala och pratade med henne. Därefter skypade jag med erci o felli en kortis innan jag dukade bordet för middag. Även fast det vart strålande sol o dövarmt ute så ville jag hellre spendera lite med mina nära o kära. Efter middan gick jag ut i solen o pluggade lite eftersom jag har prov imorrn i anatomi. Ska jag säga vad man måste göra innan ett prov eller?
 
Jag har fått ett papper med 52 frågor. Man måste svara på alla frågorna först på ett papper. När man har gjort det så måste man skriva alla frågor på 52 olika index-cards (små pappers4kanter). Sen måste man skriva alla 52 svaren på baksidan av papprena. Allt detta måste lämnas in på provdagen innan man tar provet, annars får man inte göra det o får automatiskt F. Förstår ni hur lång tid detta tar? Jag började idag och har suttit i sammanlagt 6 timmar och jag är snart klar. Fyfan säger jag bara. Tur att jag har en fet påse m&m's och ett mjölkglas. Ska strax börja med min make-up homework också. För varje 2 dag man är borta från skolan får man en extra läxa. Kul va? Så nu måste jag sätta igång o skriva en uppsats om en skulptör som ska vara handskriven tills imorrn. Har hundarna som sällskap som ligger här på golvet på rygg o snarkar o drömmer o pruttar. Ser skönt ut. Ne nu ska jag sätta igång. Blir nog en sen natt inatt. Pusspuss
 
 +  =
 

My precious

Har köpt världens finaste jacka. Är så glad. Den är min favoritfärg orange. Såhär ser den ut, kan visa en bättre bild med kameran senare men den hade inga batterier.
brabild.se
 
Nåväl. Vaknade imorse vid 8. Får knappt sova alls här på mornarna för tvillingarna är så högljuda så ja.Somnade om o vaknade av att jag hade ena fingret i örat, vill ju ha tyst när jag sover tack. Sen fick jag skjuts till Sarah och vi gick till mallet. Där köpte jag efter mycket tvivel eftersom det var den sista jackan och jag bara ville ha den men den var dyr. Kändes lite konstigt att prova vinterjacka när det är 30 grader ute. Men är så glad nu. Från Michael Kors, lite höst/vinter jacka, <3orange<3, lätt som en fjäder, perfecto. Mamma du skulle älska den!
Sen köpte jag en jättemysig liten vit poncho också!
 
Sen gick vi på bio också, kollade på "The possesion". Den var freaakkkyyy så satt med min nya filt över huvet typ hela filmen. Sen åkte vi o köpte frozen yogurt. OOoooh I love it. Sen kom värdmadren och hämtade oss o så åkte vi ner till poolen på BBQ party med middag o hela köret. Sen tog jag o Sarah en kvällspromenad runt sjön och pratade lite om alltmöjligt. Mycket myzig dag! Imorrn blir det plugg hela dagen. Har prov och massa läxor på måndag, hehe bra surri. Nu ska jag sova. Pusspuss gOdNaTt!
 
 

50 dagar

Har det gått nu. Kära tider. Jahapp skola som vanligt idag, hade kul på alla lektioner. Fight som vanligt också, det var helt brutalt. Folk överallt, kvavt o lökigt, skrik o knuffar, jag o Sarah bara flydde till bussen för att bege oss hemmåt! Sen åkte vi hem till henne o då bestämde vi oss för o gå ner till mallet på bio. House at the end of the street, skräckfilm! Satt o skrek i biosalongen, tur att bästan bara vi var där! Vi hann även med o kolla runt på macy's, dom har öppet ända till 10 på kvällarna så där kan man kvälls-shoppa om man vill. Dom har MEGASALE där så imorrn ska vi gå runt som vilda hingstar o göra fynd! Hittade en VÄRLDSFIN jack som jag inte kan sluta tänka på, men den var lite dyr.. En höst/vinter jacka, kan ha den hemma liksom. Ska nog köpa den imorrn, kommer väl drömma om den inatt antagligen.. Sen gick vi hem o lagade jätte mumsig middag o kolla lite pippi o alfons åberg på svenska. Sen kolla vi en till film innan jag fick skjuts hem.

Nu ska jag se serie och sova. Ska sova ut imorgon alltså, sweeet! Imorrn ska vi tillbaka till Decatur mall o lira runt, hoppas jag hittar fynd då! Pusspuss
 


Ken o Sarah i skolan


Läskig film, helt OK!


Good day

Idag efter skolan var det ju meningen att yoga club skulle äga rum men den var flyttad till nästa vecka istället. Så jag o Sarah missade förståss skolbussen p.g.a av att Sarahs väska pep när vi skulle gå igenom airport security (bibliotekets portar) så hon var tvungen att rensa ut hela väskan o massa jobbigheter. Noga ska det vara jajemensan! Alla är vi terrorister. Sen hitta vi iallafall en kommunal buss som vi åkte hem med. Därefter bestämde vi oss för att traska till publix (MEGAstor mataffär) där vi shoppade loss ben&jerry, jordgubbar, chocolate cookies o cola o lite smått o gott! Sen vandrade vi hem till henne igen o kollade film o tryckte i oss massa gott!
 
Sen var det dags för middag. Vi var ensamma hemma så vi tänkte varför inte göra lite svenska köttbullar o potatis? Ååååh det blev så gott har saknat det så! Dom hade blå potatis så det var lite extra kult! Jag och Sarah har alltid så kult när vi är med varandra, vi har verkligen blitt bra buddies å det känns så bra! En extra kaka på moset var att vi blev bjudna till 18 partyparty!! YAAY


Olika nationaliteter

Hallilihallilå
 
Idag var jag i skolan, det var jättekul och skrattade så mycket idag. Folk är så himla roliga o utåt och bryr sig inte ett dugg om vad andra folk tycker o tänker om dom. Vissa sitter å rappar högt för sig själva, andra slänger ut massa sjuka kommentarer o vissa bara släpper loss totalt. Varje dag får man sig ett gott skratt må jag säga. Efter skolan så åkte jag o Sarah hem till Fernanda och Kristine (2 andra utbytesstudenter som går i samma matteklass som oss). Dom hade partaj vi var typ 10 pers, från Italien, Indien, Finland, Danmark, Mexico o så 2 amerikanare. Så 8 utbytesstudenter i ett å samma rum, det var väldigt blandat! Vi käkade middag och hängde där ett tag, det var astrevligt! Kom hem vid 10 och har just gjort klart anatomy-läxan. Har matte också men den gör jag på lunchen. Nu ska jag skypa, PEACE
 

Annorlunda

Läxorna här är väldigt annorlunda jämfört med hemma i Sverige. Kolla ex. denna läxa som jag har i anatomy. Så här ser dom flesta läxor ut som vi fått. Vi ska rita av exakt som bilden i boken (jajemensan vartenda litet streck) sedan får vi betyg (poäng) på hur bra och noggrannt vi ritat o rätt färg osv. Det är känns ganska löjligt men hellre det än att svara på frågor o sånt! Tur att man är så konstnärlig då! Ehehhehhehe....


Hemma igen

Mådde prutt imorse så jag sov o svettades o frös. Vaknade runt 12. Jag känner mig så ofräsh måste duscha. + att jag har fått en megafinne på ena kinden. Yay love life
 

Nästan så jag saknar lite snö o kyla nu, (bara för jag lökar sönder nu)

Hemma

Ärhemma från skolan idag, mår inte riktigt superbra. Liggandes i sängen hela dan idag då.


Lyckorus

Bibeln säger att Gud vilade från sitt arbete med skapelsen den sista, sjunde, dagen i skapelseveckan. Just vad jag har gjort idag. Sov som en gris till kl. 11, gick o käkade frukost och tillbaka till sovrummet. Har suttit i min säng ända till kl. 5, förutom när jag blitt nödig o behövt gå på toa förståss. Har bara vart oerhört seg och inte haft nån lust för något annat. Kl. halv 6 kom Kelsey (en tjej som bor i mitt neighborhood) o plockade upp mig för hon bjöd med mig till hennes youth group. Det var första gången där för mig! Det var jättekul, vi hade freetime och gjorde lekar, käkade middag, körde även levande foosball under kyrkobänkarna. Denna grupp är ganska mer chill och inte lika religös, vilket var skönt! Människorna var jättesnälla och ooh.
 
På slutet stog vi i en ring och höll i handen och blundade och alla fick be en liten bön om dom ville annars var det bara att skicka vidare till den bredvid om man inte ville säga den högt. Jag sa högt o  tackade en liten bön om att jag var så glad över att ha fått chansen att få uppleva allt detta och att möta så snälla människor här. Jag var en av dom första och sen gick det runt i ringen. Sen var det massa som tackade att jag hade kommit idag till kyrkan och till usa och att dom vill att jag ska fortsätta komma dit. Ååååhh det var så fint och jag blev så himla glad i hjärtat o kroppen o kunde inte sluta le. Jag visste inte ens att vissa kunde mitt namn så jag blev verkligen jätteglad o fick sånt lyckorus =) Det slutade  klockan 8, så fick skjuts hem och nu ska jag göra det sista av min sculpture läxa o sedan ska jag titta på orginalet av "Footloose". Pusspuss godnatt!
 

Såhär glad är jag nu, och tupp-liknande kyckling-grejen där bak. Nattinatti!

Gosig


Dagens shopping

 
T-shirts från Abercrombie, (det var sale, varför inte liksom), c000la tränings shorts från Vicroria Secret (perfekta till football game då vårat lag är rött o svart), t-shirt och tröja från Forever 21. Glasögonen från bion, 3D kvalitée. Nu ska jag kolla på film o somna. Pusspuss mina kära!

Saturday

Imorse vaknade jag upp ensam i huset. Alla var på vift och jag fick sova länge för en gång skull. Sen åkte jag hem till Sarah och sen plockade vi upp Dante påvägen, vi åkte till Lennox Mall för shopping! Jag köpte lite grejer som jag kan visa i nästa inlägg. Tog en paus på starbucks innan vi gick vidare till ett annat mall som hade en fet bio. Idag var vi riktigt badass o köpte biljetter till Hitta Nemo, men istället gick vi in till Resident Evil 3D som har 18års gräns.. Naaughtyyyy! Alltså sätena, SJUKA! Man trycker på en knapp så kommer fotstöd upp och fåtöljen bildas till en säng. Så jäkla fett ska fota nästa gång så ni får se! LYX! Efter bion åkte vi hem och hämtade upp Ken för att åka till football game. Det var min första o det var så coolt! Precis som man sett på tonårsfilmer!


Våran maskot, den är jätteful o läskig, men galen o rolig ändå!


Prasselbyxan

Nått alla måste ha här i atlanta är dessa trendiga shorts. Alla går runt i dom. Man kan ha dom i skolan, träna i dom, chill-plagg, en lördagkväll då jeansen sitter för hårt i midjan, osv.. Kostar 4 dollar på walmart! Sikken vinst! Nu är jag precis som alla andra:)


Galenskola.se

Ja det får jag lov o säga! Idag var det fight igen. Ingen big deal här, vardagsmat. Inte bara 1 fight utan 3 olika under skoldagens gång. Det första var rätt utanför klassrummet, det var det största då hur många som helst hetsade o skrek runt om. Det andra var på parkeringen o det tredje var på bussen. Jag skådade ett och hörde det andra. Välkommen till atlanta var det en kille som sa. Jo man tackar. Jag går i värsta gangster skolan med ca 2000 elever, lärarna går runt som värstaste security vakter på flygplatser med walkietalkies o hela köret. Det behövs nog dock.

Jag kom hem för en liten stund sen, ikväll ska jag nog vara hemma o ta det lugnt tror jag. Har huvudvärk o är slut i hela kroppen. Skönt med fredag!

Ps. IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTASTE FELLAN ÅR GRATTA HENNE PÅ 12ÅRS DAGEN!!!! Ds.

miss uuuu!!!!


500 grejer

Hallå gott folk jag kom just hem till en massa gottigheter för familjen har haft en massa gäster på besök! dag har verkligen varit en händelserik dag. Det har hänt en väldans roliga o kuliga grejer här! Ska berätta för er lite smått vad som har skett idag. Låt oss börja med foodfighten som inträffade på lunchen. Så, alla satt och njöt och smaskade i sig sina luncher, tills plötsligt då man hör ett grovt jäklans buande från folk i mitten i matsalen. Jag tittade då upp, samtidig som jag ser en hamburgare flygandes i luften. Detta vådar inget gott. Folk skrek och jag började springa, vill ju inte ha en massa kethup o senap på mig inte! Vissa gömde sig under borden för att ta skydd medans andra sprang och gömde sig på toaletten. Det var totalkaos. Mat kastades hejvilt runt i luften och folk skrek o tjoade. Tills rektorn kom... Kan säga er att hon var inte glad. Men det var allt en upplevelse!
 
Efter skolan åkte jag o Sarah hem till henne och käkade. Sen gick vi ner till mallet och jag köpte rosa tränings-shorts som alla amerikanska tonåringar har här! vill ju passa in, h3h3. Sen gick vi till nail spa och gjorde fick lite manikyr. Tog en fett frän neon-rosa-orange färg som håller i 2 veckor. Satt under en liten special lampa som gör så att det håller extra länge. Se gick vi runt och in i en foto-automat ni vet som man kan ha roliga bakgrunder å så och tog en massa kul bilder, ni kan få se lite senare!
Vi blev lite hungriga så vi gick till ett kyckling ställe och åt middag med en kompis till Sarah som jobbar där. Han berättade allt man kan göra här i Atlanta å så det var jätte trevligt! Sen beslöt vi oss för att gå på bio lite spontant eftersom det är så himla billigt (7 dollar), 2 andra människor där. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette men nånting med hope. Den var.. intressant. Den slutade kl. 10 så då började vi traska hem. Det känns som om man är i ett tropiskt land på nätterna då det är så himla varmt och fuktigt fortfarande. Man kan gå i linne o shorts utan att frysa, lovely!
 
babes på gitarren, ken, alyce o joey
 

Sarah o hennes lya!
 

c00la neon färger.se
 

fett fint område med jättehus!
 

Sarah o jag kändisar på tv

Tjosan

Nu sitter jag för tillfället o skajpar med min bästis felicia i kansas. Hon har blivit cowboy o kastar lasso!

Här är en bild på felicia från igår när hon är ute vid sjön och letar kossor
 
Idag har det vart skolan som vanligt. Nu börjar det bli höst här för dom usa folket. Men inte för mig direkt. Folk gå omkring i lager av kläder medans jag har på mig klänning. Lite svalare har det blivit på mornarna får jag erkänna, men på dagarna är det fortfarande lökigt. Efter skolan vart det fotbollsträning, längtar så himla mycket att få spela med ett lag får panik. Imorrn har jag ingen läxa tror jag. Är så förvirrad med läxor hit & dit, vet ibland inte vad som ska lämnas in o vad man kan slänga. Hujeda mig.  Peace out!

Fotboll

Dags å träna knattar nu!


Le escuela

Här är en bild från när jag o Ken tog lite ledigt från gitarren och latjade runt i skolan en stund! Ken är verkligen underbar! Kolla såhär glad är han nästan alltid, vi har gitarr och matte tillsammans, sen äter vi lunch också!


Komplimanger

Idag fick jag en så fin kommentar av en kille som helt random kommenterade:
- Wow, your eyes are really beautiful!
 
GRACIAASS SENOR skrek jag viftandes med en snusnäsduk i handen och en leende på läpparna! Nee nu överdrev jag, men det kunde vairt så. Jag blev förståss jätte glad och lycklig, å så började mitt spinna kring detta ämne.
Alla älskar komplimanger. Det är inte så svårt att slänga en liten komplimang till någon nån gång. Här i skolan, eller i USA överhuvudtaget känns det som om alla ger komplimanger. Jag vet inte hur många snälla komplimanger jag har fått här från helt random människor. Svennar är så mesiga o blyga hemma, inte alls samma som här! Ger man en komplimanger kan du göra en persons dag, så ös på komplimanger gott folk! Ja man behöver ju inte överdriva, fjäska o smöra o så, men lagom mängd = Excellentéee!
 

Segmask

Idag har vart en riktigt jäklans seg dag. Började med att jag höll på å missa skolbussen, kubbade seriöst av hela mitt hjärta. Sen somnade jag en skvätt väl på bussen. Vi kom för tidigt till skolan, klockan 7.35, verkligen shöööönt att sitta å vänta på att skolan ska börja i nästan 40 min suck... Sen sov jag på anatomy, (ja jag kunde för jag var den ända som var klar med mitt projekt) sen sov jag på gitarren (vi skulle öva på några ackord som jag redan uppträtt för honom, check!). Sov en smula till på matten då iprincip alla sov. Såhär såg det ut:
 
Alltså det är inte så att folk döljer att dom sover, utan dom lägger sig liksom med huvet rakt ner på bänken för att ta sig en liten lur. Har världes lataste matteklass, alltså alla är väldiga slackers så... Känner mig inte så himla dum då jag inte är den ända som inte förstår. stackars fröken.
 
Sen hade jag sculpture och eftersom jag är den första som är klar där också ville inte lärarn ge mig något nytt projekt så hon sa att jag fick göra vad jag ville. Jag valde sova. När jag kom hem så åt jag och taggade för fotbollen då blev jag lite pigg eftersom jag sovit mycket av dagen. Sen åkte vi dit halv 6, coachade ungarna. Det var ca 20-25 7-9 åringar, så himlas söta! Det var jättemysigt men svettigt! Min värdmamma försöker leta runt om det finns nått fotbollslag som jag kan spela i nu under hösten, eftersom fotbollen inte börjar förrens i vår på skolan. Skulle vara så kult om det fanns nått lag nu! Hoppashoppas!!!

Fotboll

Imorrn ska jag vara fotbollscoach efter skolan! WEHOO! Älskar fotboll av hela mitt hjärta. Saknar det så mycket och eftersom fotbollen här inte börjar förrens i vår så ska jag få spela lite nu och coacha. Det ska bli superkul. Tish behöver en medhjälpare eftersom hon tränar 30 ungar själv, så då kommer jag som en räddare i nöden! YAYAYAY see u tomorrow!

Sleepover

Hejsansvejsan!
 
Igår lördags så vaknade jag och ville inte göra någonting. Jag bara ville ligga i sängen o sova hela dagen.Hade pyamas på mig tills kl. 6 då det var middag. Iaf jag gick upp o skypade med mina syrror lolli o helli ganska länge. Det var så kul att se dom! Sen vart klockan middagsdags o vi satt framför tvn o käkade pannkakor o kolla film tills 7. Då åkte jag över till en kompis som bor här på samma gata och hade sleepover. Hon o hennes syrra o hennes syrras kompis, dom hade gjort pizza o vi kollade på film hela kvällen och käkade creme brulee, det var jätte kul o mysigt! Jätteroliga tjejer!
 
Imorse skulle dom till kyrkan så jag hängde på. Kyrkan är verkligen speciellt här. Det var mycketmycket folk. Ibörjan hade vi youth group och pratade om gud o så i små grupper. Alltså det är inte riktigt för mig, jag sitter mest bara där o lyssnar, är inte så guda-aktig av mig. Sen gick vi ner till allmänheten o då vart det gospel o hela ni vet svängiga låtar o prisa gud hallelujah o så! Det är väldigt socialt och det var verkligen det jag hade förväntat mig. Fast det var lite väl långt, 3 timmar höll det på och jag var väldigt trött, så ja. Från kl. 9-12. Sen gick vi en grupp tjejer, 10 pers, o åt på ett ställe som heter Chilli's! Fett gott. Dom ber ganska så mycket o bordsbön o håller händerna o så, känner mig lite lost i det menmen. Det var kul och jag lärde känna lite nya människor.
 
Nu kom jag hem och ingen är hemma, dom är på fotbolls- och hockeyturneringar lite varstans. Jag ska ut o sola nu det är mayor-lök o strålande sol ute. Imorse var det faktiskt lite småkyligt men inte nu längre! Jag skriver ikväll igen amigos! Hasta la vista!
 
Live från surrzor

Heeeeeeeeeeeeeeelg

Ooooh vad skönt! Nu är det helg o man kan sova länge.. Ikväll skulle jag på match men var alldeles för trött, så får bli nästa vecka istället! Har vart hemma själv mest hela dagen och skypat med erc i några timmar, det är alltid kuligt o mysigt! Nu ska jag kolla serie o sova strax, om jag inte lökar sänder. Det är typ 40 grader i mitt rum även fast jag har på fläkten på max.Freakkin melting... aja, kysskyss!
 
här är jag

Kul att gå i skolan

Trodde aldrig i mitt hela liv att jag skulle tycka att skolan var kul. Men det är det! Idag började jag o en tjej göra vårt anatomyp project om kroppens alla tissues. Vi blev klara idag på lektionen så imorrn är jag fri, sweeeet!

Efter skolan gick jag o Sarah till yoga club. Det ar jättenajs o avslappnande så det var skönt! Träffade nytt folk också är alltid trevligt. Kom hem vid halv 6, käkade middag o har just vart ute o lekt med barnen på tomten o sprungit runt som en galning så är svettig som en gris. Showertime! Nu sitter jag o Callie o kollar musikalen Annie, haha vi har sett den typ 3 gånger men hon ska nämligen spela den på riktigt så åmåste ju se den ett antal gånger till. Imorrn är det fridayfriday! Yey ska på footballgame o sen får vi se! Godnatt people!

Här är lite bilder från min skola, haha försäkte ta så gott jag kunde.

 


1 månad o 1 vecka

Hjälp jag har vart borta i lite mer än en månad nu. Vad läskigt. Det har gott så himla snabbt men fortfarande väldigt långsamt på nått sätt. Har hunnit med så himlans mycket men det känns som om jag ar gått i denna skola jättelänge!:O

Skypar med fellz0r just nu, det är jättemysigt! Vi pratar om livet o himmel o jord. Nu ska jag strax sova, måste upp tidigt imorrn o göra resten v läxan, ett projekt som vi ska börja med! Här får ni lite random bilder:


Bra dag

Hejsansvejsan! Har vart på ovanligt bra humör idag o hela skoldan har varit ovanligt rolig o jag har skrattat massor, känns bra! Vart i skolan, men set har regnat o vart grått menmen fortfarande vrålvarmt o fuktigt ute. Hade uppspelning på gitarren inför alla vilket jag inte visste om så jag improviserade lite chords med fingerpicking o fick stående ovationer! Seger det kanske var det som gjorde mig på så bra humör. Har inte gjort så mycket annat, lekt med los kidoz, hjälpt dom stava, ätit burritos o kollat film. Nu ska jag sova, hörs imorgon igen! Xoxo

Skypeskypeskype med ercyspercy<3


oops

Nu är klockan över1 här o jag borde sova, men jag har sovit hela bilresan så har lite problem. Vi åkte hem idag från South Carolina! Det var verkligen en supernajs liten tripp dit! Verkligen lyxigt o bo så året om, vi ska åka dit flera gånger under året o besöka dom så dit var inte sista gången jag vart!
Det tog ca 5 timmar att köra hem, sovsovsov medans ungarna kollade på film, alla kollade på olika o fajtades om vem som hade högst ljud, schööööönt............ Ne men kunde somna ganska bra ändå faktiskt. Kom hem o packade upp o lekte med glada hundar! Kvällen har ägnats åt att prata med massa kompisar o se hur alla har det runt om i världen!
 
Kan lägga in bilder imorrn men nu ska jag sova, är pretty tired in my eyes. Skola imorrn, ser fram emot att vakna om 5 timmar o göra lite läxa, är alldeles för trött för det nu. Godnatt sverige!

Beskriver dagen ganska bra


Cupcakes

Idag har vi bara schteekt o badat o vart på stranden o pressat lite till! För soft! Det har varit ovanligt lite folk här idag, men till middagen kom alla tillbaka igen. Det är en massa släkt som bor i detta grannskap så det är stora o pratglada middagar här! Idag fick vi barn äta före vuxna o till efterätt fick vi spårade cupcakes med ascoola mönster på av Miss Linda! Dom var jättemumsiga förövrigt. Sen kollade vi på Willy Wonka o sommade, sen kom de 4 hundarna nerspringandes o ville lätta på trycket så jag, Callie o deras mormor grandma tog en strandpromenad med dogseni mörkret o fullmåne var det också! Sååå fränt, o stjärnklart, man är verkligen en livsnjutare här nere man får så många "älska-livet-modes" här. Imorrn hoppas vi på samma strålande väder som idag, det skulle inte sitta fel! Pusspuss godnatt från zurri


Live från hilton head island

Njuter av livet en gnutta


RSS 2.0