Hajk

Imorse åkte hela gänget till ett hajk ställe. Vi var 13 pers som vandrade runt på ett ställe med jättestora forsar och små vattenfall. Fast det var svinkallt o stormigt. Alltså höll på att frysa ihjäl. Efter 2 timmar fick vi nog o åkte hem o nästan alla sommade i båda bilarna. Vi kom iaf hem o drack varm choklad o värmde upp oss. Sen har vi bara vilat o slappat för alla vart så trötta.

Till middag beställde vi smartig thaimat. O sen har jag bara pratat med vännisar o kollat serier nu på kvällen. Imorrnbitti kl. 6 på morgonen avgår bilen härifrån tillbaka till Hilton Head. O jag kan inte somna nu så jag får vällan sova i bilen. 10 timmar tillbaka. Herregud vad vi far. Aja nyår firas iaf där på ön, mysigt! Deras grannar kommer ner till nyår (som bor i världens största lyxvilla). Dom har 3 ungar runt min ålder så ska hänga med dom! Det ska bli kul, st aldrig träffat dom men hoppas dom är sköna. Hoppas även jag får de inuti huset, det är helt insane på utsidan iaf!

Hörs imorrn när jag är framme där! Pusspuss!!


Ledarn

Ja somsagt idag var jag ju barnvakt åt 6 små liv med en tjej som heter Drew. Hon var trevlig, lika gammal som jag, men herregud vad ungarna är kaosiga. Är alldeles trött i huvet nu. De vuxna åkte kl. 4 o va bröllopsfina o hela köret. Sen har vi målat och byggt en liten minijulgran och kollat på film o käkat pizza o cupcakes. Allt har gått väldigt bra men jag skulle inte ha klarat det själv. Skönt att jag hade lite hjälp, hon åkte hem vid 8 så jag har chillat runt själv o snackat med mina bästisar. De 4 minsta somnade runt halv 9 ganska så snabbt vilket var skönt. Nu dricker jag mjölk o äter nutellamacka o väntar på att glada föräldrar ska trilla innanför dörren. Det lät från telefonen som att dom hade himla kul iaf. Puss o hej
 
Haha älskar den här bilden, synd att inte helli var med det hade väl vart fantastiskt

SNÖÖÖ

Vaknade upp till ett vitt land utanför! TJOHOO inte jag skulle få se snö iår men tur att vi åkte upp hit! Wii kul, det snöar verkligen mycket med feta snöflingor. Barnen har vart ute o lekt o jag har druckit te o ska spela spel nu. Alla vuxna stressar runt o gör sig redo för bröllopet. Hoppas barnen inte är sä griniga idag. Barnvakta i 7 timmar, herrejesus. Aja såhär ser det ut här iaf!


Georgetown

Åkte till ett litet mysigt ställe georgetown. Det är där alla rika politiker o sånt bor så det är bara massa dyra butiker o så. Sen gick vi in på ett jättepoppis cupcakeställe o fick 30 gratis cupcakes för dom kände en kille som jobbar där. Sen gick vi även förbi kända trappan från filmen The exorcist. Fräänt!

Efter middag åkte jag o Robin på bio o såg Lincon. Fett bra fast ganska lång, 2.5 timme. Nu ska jag sova, barnvakta imorrn hela kvällen med en tjej som heter Drew som är i samma ålder som mig. Får se hur det blir då! Nu ska jag sova. Pusspuss


Washington DC

Är framme i DC nu. Åkte från Hilton Head vid 6.30 på morgonen så det var bara att gå upp, käka frukost o gå in i bilen. Somnade ganska snabbt o sov nästan hela bilresan. Vi satt helt packat i bilen, fyy vad trångt i 10 timmar. Jag, granny o en fet bilbarnssäte med Ori i i baksätet o Callie o Harding i mitten o mammorna ifram. Aja är framme nu så. För er som inte vet så bor Tish's syster Chris här, hon har en man o 3 ungar i samma ålder som barnen här, det är verkligen totalkaos, alla bara springer runt o skriker o leker o bråkar o gråter.. Jisses blir alldeles trött i huvet. Är ju liksom ensam tonåring här så kan bli lite tråkigt ibland, men imorrn ska vi till nått shoppingcentrum tror jag, hoppas det blir bra. Pusspuss o hej
Här är världens godaste chokladtryfflar jag fick i julklapp. Är helt beroende. Måste. Ha. Mer. Hejdå
 

Bästa dan på länge

Idag ni, idag har jag haft en jag-älskar-livet-dag. Har varit den bästa dagen sen kag kom till usa. Lätt. Så det är jul, o det är varmt ute, o det är palmer o jag har stranden 2 min nedanför mig. Awesome.

Vid 1 åkte jag o Callie till en gigantiskt häst range, med tusentals hästar o andra djur som vi klappade o myste med. Sen bokade vi en häst tur, så det var bara jag Callie o en ledare från Argentina som var asskön. Vi red på cowboysadel o cowboyrytt, jätte häftigt!!!! Så red vi runt 1 timme i skogen bland palmerna o solen, så jäkla underbart var det. Åååh alltså. Sen hängde vi där bland alla djur ett tag tills dom andra kom o hämtade oss.

När vi kom hem åkte dom andra å badade på ett badställe o jag gick ner till stranden för en springtur. Jag var nästan helt ensam på stranden. Det var helt AMAZZIING!! Jag hade svinhög musik o skrek glädjevrål för allt var så jäkla grymt! Strålande sol o klarblå himmel sprang jag där o så sprang jag i vattnet på slutet. Kunde inte vart en bättre dag. Så nöjd.


Fantastisk julafton

Har haft en helt underbar julafton idag! Blev väckt av småbarnen kl. 7 som kom inspringandes in i mitt rum. Vi åt nutellamackor o mjölk till frukost. Då var det liksom fortfarande kolsvart ute så mysiga ljus o tomteljus var tända o mysstämning. Sen började paketöppningen i pyamas för allesammans. Och jäklar vad paket! Först var julstrumpan proppad av saker o sen alla tusen paket. Alla blev så glada och stämningen var så god. Jag fick massa nödvändiga prylar, tränings outfit, borste, filmer, kläder, iphonehögtalare, ramar, choklad o hela köret. Så bra grejer!

Sen blev jag alldeles varm i hjärtat när tvillingarna viskade i örat på mig efter dom öppnat presenterna från mig: You made this the best christmas ever Susanna, och sen en stor varm kram. Höll på att dö dom är för söta ibland. O sen blev mammorna jättejätteglada för deras present. Fantastisk känsla när man gör andra människor glada.

Dagen rullade på o vi lekte med alla nya leksaker o kollade filmer o myste hela dagen. Har gått runt i pyamas all day. Det har vart så bra stämning o barnen har vart så mysiga o inget bråk alls. Härligt. Sen åt vi turkey till middag. Supersmaskigt! Nu äter jag min belgiska choklad med mjölk, ska sätta på en film nu. Kommer somna tidigt är svintrött. Pusspuss god jul på er!


Christmas

Julshoppat hela dan idag med Tish. Nu är äntligen alla julklappar klara! Så mysigt nu känns det verkligen som jul, är fast det inte är nån snö. Hade lite tjyvstart på julafton här, åt julbord o mina köttbullar jag gjorde. Asgott! Granny stickade även en helt egen julstrumpa till mig med mitt namn, så fin!

Nu ska jag sova, kollar på home alone, ännu mer julkänsla. Upp tidigt imorrn för julklappsöppning! Pusspuss


Hilton Head

Nu är jag på lilla mysiga ön Hilton Head i south carolina igen hos granny o grandpa. Älskar det verkligen här! Idag har vi vart på stranden en sväng, sen åkte vi ner till hamnen till yatch clubben, så fint! Gick runt i små shoppar o gick vid kajen o käkade glass o njöt av solen. Sen åkte vi hem o åt middag o sen bar det iväg mot en julkonsert med gregg russel. Han är en sångare och comedian. Han sjöng alla jul låtar o sen tände hela publiken ett ljus o det var så fint o julstämning o så. Man blev nästan helt rörd, väldigt amerikanskt o härligt var det.

Nu ska jag sova, imorrn ska vi julshoppa sista tills julafton den 25te. Pusspuss o kramiz


Hejdå familj!

Tog sovmorgon idag eftersom jag är klar med alla finals. Vaknade runt halv 11 o då tog jag en lussebulle o sen skypade jag med min familj hemma. Först mams, paps o hells o sen pratade jag med lolls o soffs från uppsala! Det var härligt. Strax ska jag till skolan, måste gå till sista lektionen o lämna in mitt projekt för sculpture. Sen ska kanske jag o lite kompisar åka skridskor, får se hur det blir men hoppas! Sen måste jag hem o packa för på lördag åker vi till Hiltion Head till beachen! Wehooo! Ajdö!

Final exams

Idag hann jag precis till bussen. Hon väntade på mig, vänligt utav henne. Fick ju en varning i veckan för att jag råkade springa framför bussen, haha, om man får 3 varningar blir man suspended från bussen i 1 vecka. Ojdå. Jaja nu är det snart jullov. Imorrn. WOHOO!
 
Idag hade vi finals i alla ämnen. Först anatomi, på allt vi har lärt oss under kursen, 80 frågor. Men det gick fett bra, kunde oväntat mycket. Sen hade jag mitt gitarruppträdande, spelade jason mraz I'm yours. Fick stående ovationer, så jäklans stolt över mig själv i den kursen alltså. Var pissnervös, har ju världens brutalaste scenskräck, o så satt jag där framför alla människor med mikrofon inkopplad i gitarren o 2 högtalare o inspelningsband som spelade in mig dessutom. Är så nöjd! Sen hade vi matteprov på allt vi lärt oss. Alla failade. Haha, alltså herregud. Brutalt.
 
Eftersom jag är klar med alla ämnen nu så jag ju inget att göra imorrn på lektionerna så jag frågade mina mammor om jag kunde ta sovmorgon imorrn o gå till sculpturen som är min sista lektion o det gick bra. Måste nämligen lämna in mitt slutproject o bli klar med min spegel, sen är det äntligen lov, oooooh så skönt.
 
Ett paket väntade på mig när jag kom hem från mina syrror soffi o lolli! BLEV SÅÅÅ GLAAD vad ni är mysiga!! Fick min favoritchoklad som dom inte har här och ett jättefint guldhalsband med ett litet hjärta som symboliserar oss alla syrror. Ska ha på mig det nu hela tiden. Jag började böla, haha saknar hemma så mycket även fast jag har det så himla bra här. Tack lollzor o soffzor ni e bäst!

@ sarahs

Åkte med sarah hem efter skolan. Vi skulle egentligen åkt till en botanical garden men det visade sig att biljetterna var slutsålda, fett otur, hade gääärna velat gått. Men vi stannade hemma o lagade pasta o chillade o kollade roliga klipp på youtube, skrattade o fick alldeles kramp i magen. Kom hem runt halv 11 så nu ligger jag i sängen o ska sova.

Imorrn har vi finals i anatomy och matte. Har läst igenom anatomin, skitsvårt. Får se hur det går, är för trött för att plugga nu. Tar det som det kommer, pussohej!!


Sneakpeak

Detta skapar jag i min sculpture nu! Stained mirrors är vårt moment, är nöjd än sålänge!


Chillin

Måndag = tröttdag. Vart i skolan, det var jättekvavt ute idag för det var spöregn o åska. Har inte så mycket att berätta, har haft julmys för mig själv o ätit goda lussebullar o mjölk. Nu kollar jag på julkalendern. Puss o godnatt

Är äntligen vän med kattskrälla. Han är faktiskt väldigt mysig trots allt. Comet o jag


Pizzaparty

Pizza och egg nogs hos världens härligaste bögpar! Kommer väl bli tradition snart, haha. Alltså dom är så roliga blir alldeles glad att vara där. Nu ska jag sova. Sista veckan i skolan imorrn. Waaaah!


Hotel Ritz

Hejsansvejsan. Jag sov hos sarah inatt för jag orkade inte åka hem. Igår kollade vi på film o spelade spel hela dagen, jätteskönt, en riktig slappardag. O sen kollade vi på lite emil i lönnerberga, eeeeemmiiiiiillll!!!

Idag åt vi jättegod frukost, äppleskiver. Ska laga dom när jag kommer hem, så himla goda. Man gör som pannkaksdrg fast man steker dom som små bollar o äter dom med florsocker o sylt. Mums. Nu kom vi just hem från ett julparty på Ritz. Sarahs värdmamma jobbar där som kock så vi vart medbjudna. Hade ju inga andra kläder med mig än jeans så fick låna kjol o kofta o boots. Riktigt fancy. Det är så himla fint där känner sig som värsta biljonären när man glider runt där inne. Det var skitgod mat o massa god efterätt. Darla visade även runt i köket o bakom allt så det var som värsta rundturen på hotellet, det var coolt! Strax ska vi på pizzaparty till grannarna. Snacka om matkoma. Blev ingen ridning för det spöregnar sen imorse. Får bli en annan gång! Pusspuss

 

Denna familj är som min andra familj. Världens skönaste par o Sarah är som min syrra. Himla skönt att jag alltid är välkommen till dom.


Riktig jul med lussebullar

Igår åkte jag ken sarah o rachel hem till sarah. Dom gick hem medans jag o Ken gick till publix o köpte lussebullar ingredienser för jag skulle baka. Sen vandrade vi hem till sarah o där hjälpte vi till med o spela in deras franska film. Sen ringde jag mammisen på fölsisen o sjöng! Runt 9 började jag baka lussebullar så vi satte på julmusik o dom fick hjälpa till lite grann med mått å smälta smör o så. Så otroligt gott blev det! Kändes verkligen som jul då. Lyckades perfekt med lussebullarna o dom smakar precis som hemma, ååååhhhh hallelujah alltså! Fick ta med hälften hem så jag har. Sen fick jag skjuts hem vid 12 o gick hem o somnade ganska pladask.
 
Vaknade imorse av tomt hus, fett skönt. Sov till halv 12, käkade mina lussebullar o drack mjölk. Och nu väntar jag på att nån ska komma hem o skjutsa mig till sarah igen, vi ska ha chill-dag. Najs. Måste ha lite lugn o ro idag känner jag o då är jag alltid välkommen till sarah för här är det alltid tjo o skrik. Pusspuss

Sankta lucia

Idag är det den 13. Lucia. Vilket inte firas här. Men i denna familj gör dom det. Imorse blev jag väckt 6.20 av att tvillingarna kom in i luciakläder o en stor bricka fullproppad med pepparkakor o lussebullar (eller ja, typ bröd på deras egna sätt) o ljus o hela köret. Det var asmysigt, så käkade gottigott till frukost. Åkte till skolan, hade en tröttdag idag. Så mycket att ta in. Sen hade jag fotbollsträning efter skolan. Vi var ute o sprang med tyngder, så sjukt jobbigt. Hallå träningsvärk! Fick skjuts hem o käkade en burrito, sen barnvaktade jag Harding i 3 timmar. Vi kollade film o spelade spel o åt lite mer pepparkakor, det var mysigt. Nu ska jag sova, har precis skrivit klart en fet uppsats.

Imorrn fyller min världens bästa mamma år! TJOHOOO övar upp min fagra stämma! I love u mama!!!


Utmattad

Gudarns skymning vad trött jag utmattad jag är. Det är så full rulle hela tiden så man har aldrig tid för att slappa, ta det lugnt o lite tystnad...
Tog skolbussen hem från skolan o sen har jag spelat spel med barnen. Sen bakade dom pepparkakor också, christmas!!! Har just ätit middag, Tish, Callie o Ori är på teater o kommer hem ikväll. Nu sitter jag här i min säng med mina feta lurar o ska skriva en uppsats/bok till sculpture som är vårt final project. Nu är det bara 2 dagar o en vecka kvar tills jullov! WAAAAHHH!!!!
SHIT imorrn är det lucia också, herregud vad tiden går alltsåå
 

Full rulle

Idag har jag vart igång hela dagen. Haft en riktigt bra dag idag i skolan. Allt var bara bra o sköna kompisar. Efter skolan var det fotbollsträning. Alltså jag älskar att träna, märker att jag blir fett med lycklig av det o mår jättebra. Vi sprang runt planen med tyngder och gymmade o olika övningar. Fick massa beröm av coachen o vi snackade lite vad för position jag spelar o sånt, hoppas verkligen jag kommer i varsity-laget!! Sen kom mina värdmamas kompis o hämtade upp mig för hon jobbar precis bredvid min skola. Sen kom jag hem, lockade Callies hår för hon hade juluppvisning med hennes kör ikväll. Så vid 7 åkte vi o kollade på uppträdandet med barnkören. Alltså dom var så himla bra, jätte proffsigt! Sen var det julfika efterår vilket var mysigt o gott. Nu ska jag sova, inga läxor! Ska kolla ett avsnitt vampire. Haha vampyrkillen, sorry kan inte släppa det. Peace!
 
 

Wehoo ska bli så vältränad nu alltsåÅ!

Vampyr

Ska berätta en helt sjuk grej. Så i min skola är det en kille som tror på riktigt fullaste allvar, alltså detta är hans liv, att han är en vampyr. Han dricker blod från andra. Alltså han ber folk ge honom blod så han dricker det. Det är helt stört. I fredags frågade han en tjej om han kunde få smaka hennes blod, så hon tog upp en liten kniv som hon hade i väskan o skärde sig i armen mitt under lektionen. ALLTSÅ VA?!?!?!?!?!?!?!
 
Eftersom hon är 18 år så blev hon expelled. Alltså jävla klantarsle förlåt, men att bli kickad från skolan sitt sista år, för en sån jäklans sak. Hon måste vara helt retarderad. O killen hamna inte i trubbel alls. Bara ett förjäklans konstigt rykte. Gud, kunde inte sluta tänka på det på hela dan. Herregud, i min skola finns det så sjuka människor...
 

Sådärja

Nuså sorry lite dålig bloggning är tillbax nu!
 
I söndags åkte jag, Sarah o hennes värdpappa till "mall of georgia" som är det största shoppingmallet här i georgia. Dom hade allt! Underbart. Så köpte julklappar till ungarna på disney-affären. Jättemysigt. Sen köpte jag till mig själv en liten julklapp, ett ögonfrans-serum. Sen åkte vi hem till dom å käkade asgod middag. Runt 9 tiden gick vi över till deras grannar som är ett bögpar på ca 60 bast. Dom är sååååååååååååå söta o snälla. Dom hade just haft party o vi blev inbjudna på efterfest haha. Där satt dom med deras 3 bästa bögvänner, alltså det var helt underbart o dom bor i ett sånt fint hus. Dom bjöd på alla möjliga olika fruktkakor o pupkin pie o hela fadderullan. Sen satt vi där o drack eggnogs som dom hade gjort o pratade med julmusik o julbelysning. Det var verkligen otroligt mysigt, kände mig så välkomnad där. På söndag blev vi inbjudna på partaj igen dit så det ska bli jättekult! Dom har partyn hela tiden.Världens snällaste människor.
 
Idag hade jag anatomyprov, gick som det gick. Inga kommentarer på det. Sen fick jag vänta på bussen i 30 min som var försenad. Sen var vi tvugna att släppa av en kille som hade missat sin buss mitt i nån annan skola 20 min bort så jag kom hem runt 5. 1 timme senare än vanligt liksom.. Idag var det så äckligt fuktigt o varmt, det började spöregna åska o blixtra, men det behövdes här för det har vart torka. Ne nu ska jag sova fick inte många timmars sömn inatt så. Imorrn äre fotbollsträning så kommer hem lite senare då, ching chong!
 
 
 


Harding är verkligen underbar ibland. Han säger så jäklans roliga grejer o är helt galen. Och han introducerar mig som swedish sistah, lillskiten!


Abercrombie and Fitch

 
Modeblogg á la surri
 
Beställde ju lite nya fräsha kläder on cyber monday. Fick paketet igår, här är mina nya fagra kläder. Fashionabelt, check!
 
Skulle typ kunna ha en modeblogg istället, grym på att matcha!

Hajk

Idag kära vänner har vi vart ute i vildmarken o hajkat! Det var allt en upplevelse det.
 
Jag, Robin o Callie åkte o plockade upp Sarah. Efter 45 min var vi framme mitt ute i ingenstans. Det kändes som en stad i Texas ute på landet med massa rancher. Det var svintufft. Med massa cowboys o gamlingar o traktorförare med ölkagge o hattar. Små caféer o skitiga gator men samtidigt väldigt mysigt. Aja, vi kom in i parken iaf o började traska runt i skogen 2 miles. Det var jättemysigt o bara vandra runt i skogen o snacka o svettas lite. Sen såg vi en jättestor fågel o en ödla också på vägen. När vi kom tillbaka svettiga o trötta åkte vi in till den där lilla staden igen o käkade världens godaste ekologiska hamburgare. Sen¨provade vi boiled peanuts. Det var jättesalt, en typisk "södern-grej". Sen åkte vi hem o jag somnade en stund i bilen.
 
När vi kom hem chillade jag lite o sen käkade vi middag. Sen åkte vi till Callies körsång i kyrkan. Det var sååååå mysigt. Dom sjöng massa jullåtar o sånna man kände igen också o dom var så duktiga!! Sen var den en damkör o manskör. Fick verkligen julkänsla. Shit, snart är det julafton!!!!
 

Min värdmamma, ja o dansken!

IKEA ,frälst

Känt som om jag vart hemma i Sverige idag. Alldeles underbart.
 
Imorse masade jag iväg mig till skolan, fortfarande fett sjuk men får inte missa mer av denna termin så var tvungen. Efter skolan åkte jag, sarah, fer o kristine skolbussen hem till dom o väntade på essi o kate som kom lite senare. Sen åkte vi till IKEA för å käka svensk julbord. FYFAN VAD GOTT OCH UNDERBART DET VAR! Jag är helt frälst nu. ALLT fanns. Potatismos, kötbullar, brunsås, sill, lax, prinskorv, pepparkakor, risgrynsgröt, glögg, dammsugare, julmust, julskinka. Herregud åt tills jag sprack. Det var så gott och det kändes som om jag satt hemma i Sverige. Alldeles otroligt underbart o gott. Är verkligen så glad o mätt nu. Fick lära tjejerna massa svenska saker o nya ord, haha det var så mysigt. Kom hem för en liten stund sen o nu är min näsa så täppt att jag inte kan andas genom den. Puss o kramiz nu ska jag sova. Imorrn ska vi kanske ut på en liten hajk, vi får se! Ciao!
 

 


Sneakers

 
Har fått värsta grejen för sånna här sneakers nu. Fett snyggt. Vill  köpa ett par sånna. Ett par riktigt tunga o feta. Mäkta coolt. Blir vällan o julshoppa på söndag!! :)

sjuk

Idag är jag vrålsnorig igen o ögonen rinner. Schönt..... Dricker te och äter chokladglass nu. Förresten fick tillbaka mit sculptureprov o anatomiprov igår... 42/42 och 100/100. ÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHH WATTTAAA?!?!?!? jag äger. Nu ska jag kolla på VD, pusspuss mis amigas!
 

Mysar

Mådde inget alls bra idag i skolan. Min näsa rann o jag hade världens huvudvärk så jag ringde Tish o hon kom o hämtade mig o checkade ut o allt. Så kom hem vid 12 o satte på mig pjamas o somnade i sängen till halv 5. Då tog jag en macka. Familjen gick på pizzaparty då o jag stannade hemma o gjorde tomatsoppa o toast med ost o låg i soffan o kollade på film o snöt mig. Måste bara rekomendera filmen 'holes'. Den var grym!

Nu har jag gått o lagt mig igen. Mina ögon har börjat rinna nu så orkar inte hålla ögonen öppna. Hörde om snökaoset hemma i Sverige. Herregud alltså. Det får mig att sakna snö faktiskt. Här är det liksom typ sommar. Får massa härliga snöbilder o mina vänner här blir alldeles till sig när dom ser dom. Här är vårt lilla julpynt än så länge. Ska visa er några hus senare. Det är ju tävling igen om vem som har bäst julpynt i trädgårda. Pusspuss


Träningsnarkoman

Har jag nästan blivit. Fast älskart. Känns så himlans bra. Så idag efter skolan var det första fotbollsträningen. Somsagt så får vi inte börja träna med en fotboll förrens i januari för det är emot reglerna så inga skolor får göra det. Utan nu är det bara styrketräning och springning som gäller. Träffade massa nya tjejer från fotbollslaget och dom verkade jättesjysta! Vi sprang o gymmade o hela köret så blev verkligen astrött. Känns i benen så kommer väl knappt kunna gå imorrn. Sen tog jag, Fer o Kristine bussen hem till dom o käkade glass o sen blev jag upplockad.
 
Fick en liten present av min värdfamilj, dom köpte mig en ny telefon som jag kan ha här eftersom min inte funkar. Så det var verkligen snällt av dom. Och efter jag haft den så ska Callie få den (hennes högsta önskan är att få en mobil). Nu har jag duschat o skitit. Har haft jätteont i magen. Sorry för infon men spydde nästan så ont det gjorde, har nästan aldrig känt sån smärta. Fyy alltså, men nu är det bättre. Nu blire julkalendern o te. Imorrn har jag träning igen och då ska vi bara springa. Älskar att känna att nu jääklarns kommer man igång! WOHOOO!!
 

En sjuk grej är vädret här. Idag gled vi runt i shorts o t-shirt för det var så förbaskat varmt & hela denna vecka ska det vara över 20 grader. Alla är alldeles chockade här i atlanta för det har aldrig varit såhär varmt i deceber. Helt sjukt najs enligt min åsikt iaf!


Julmys

Träffade Kelsey o lite andra ungdomar nere vid treelightning. Santa kom på en brandbil o slängde godis till alla barn. Sen sjöng julkören där Callie är med med sina tomtekläder o så serverades varm äppelcider o varma munkar. Mysigt vart det iaf!


Fezt

Det var skitkul på partajet i lördags. Det var i värsta hoodet, o typ 35 pers. Men det var ändå askul. Väldigt annorlunda från hemma dock. Festerna här börjar liksom runt 8/9 tiden, väldigt tidigt men dom håller på länge. Kult. Sen sov vi där hos Jennifer där vi var hos. Sen på morgonen tog vi taxi hem och gick o köpte massa gottis o gick hem till Fer o Kristine. Blev lite drama men mina värdmamas och jag blev upphämtad på en gång. Dom var arga för att jag inte hade smsat dom, vilket jag hade gjort 2 gånger men dom hade inte fått dom. Så söndagen var inte en toppendag direkt men nu är allt bra igen.
 
Idag var det skola, en bra dag. Jag vaknade av mig själv halv 7 för jag gick o la mig 8 i söndags för jag var så trött. Så fick ordentlig sömn. Sen fick jag tillbaka mitt matteprov. 93/100!!!!!!! Sån jäkla seger på den! Sen ska jag försöka fixa burkar till min gitarrlärare för några lärare på skolan har en tävling vem som kan samla mest burkar. Så om man ger honom 5 burkar behöver man inte göra uppträdandet på fredag, katchiiing jag ska allt ge honom burkar!
 
Ikväll är det treelightning o då är gatan avstängd och en gigantiskt träd ska vara julgranen. Ska ta lite bilder så ni får se ikväll, sen kommer jultomten också och så får man varm choklad. Mysigt, dock känns det fortfarande inte som jul. Pizz owthaah
 
Vi var hungriga

Sweet 16

Jahapp, idag är det lördag. Skypade med familjen efter jag vaknat. Sen gick jag ut i fina vädret o sprang 1 timme. Sen kom jag in, duschade och nu blev jag bjuden på ett Sweet 16 party ikväll! Ska bli spännande. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara, kör dom liksom fancyfancy med klänning o kjol här eller är det jeans eller nått. Aja det löser sig. Nu ska jag fixa mig o väntar på att min värdmamma kommer hem och ska skjutsa mig till Kristine o Fer sen drar vi därifrån. Förar med chips o mjölk. WOHO PARTY!
 

Skyfall

Idag vart det foodfight för 3dje gången på lunchen. Haha alltså, det var bara o ducka o springa! Fick vårt nya schema för nästa termin också. Har då US history, american litterature, photography och P.E. Men ska byta gympan för det är tydligen en freshmen klass.. Så får se vad jag byter till, är jätteaggad för nästa termin iaf!

Efter skolan gick jag, ken, sarah, fer o kristine till å köpte fozen yogurt o starbucks. Himmelriket. Sen tog vi gratis-bussen till north dekalb mall o gick på bio o kollade på nya James Bond! Fett bra!!!! Men väldigt lång. Sen kvällshoppade vi lite o efter skjutsade Kens hem. Nu ligger jag i sängen o ska kolla på VP. Sooooova imorrn! SEGER!

 


RSS 2.0