Paradis

Igår efter skolan åkte vi direkt till Hilton Head i South Carolina till Tish's föräldrar. Dom bor 10 m från stranden, pool på trädgården o fantastiskt hus!!!! Det är sååååååå fint här har aldrig sett nått liknande! När vi kom hade dom satt upp en skylt: Välkommen Susanna! Åh så glad jag blev!

Idag har vi varit på standen o badat, det ärjätteljummet i havet o lång-grundt. Jag kan inte förklara hur fint det är här, det känns helt underbart! Sol, bad, käk, surfing och strandfotboll! WOOHOOO!


Kalas

Då vankas detkalasdags för callie som blir 10 idag! Är fööör trött gick upp kl. 5 imorse och gjorde läxan jag glömde göra igår. Sen åkte vi till health center o väntade i timmar på att göra en snabb undersökning som skolan behövde. Sen fick jag skjuts till skolan, kom inte dit förrens 11. Var tvungen att gå till attendence office o checka in mig o gå till mina lärare o få underskrift för ett hallpass, herregud dom är verkligen strickta här i skolorna i usa. Sen tog jg skolfoto, ser säkert aslökig ut menmen.. Ska beställa yearbooken o spana! Dagen gick ganska snabbt, men är så trött nu vill bara sova egentligen.. Snart kommer middan som dom beställde online, sen massa cupcakes o glass o onyttigheter. Gött!!

Harding skriver grattiskort till syrran!


Ont i huvet dag

Ända sen imorse har jag haft huvudvärk då hela denna dag har spöregnat och vart ett stort svart regnmoln över hela staden. Men ack så fuktigt och varmt, man vart alldeles klibbig när man var ute. Hade provet idag då. När jag fick det o läste igenom första sidan så ba: Wow skojar dom?? Buslätt, men sen när jag fortsatte till de andra 5 sidorna så upptäckte jag, nehe ok så lätt var det inte... Men jag hoppas på det bästa att jag klarade det iaf!
 
Sen har dagen rullat på. När jag kom hem så skulle Callie o hennes bästis Mariah fira hennes födelsedag som är imorrn, så vi åkte o kollade på bio, kommer inte ihåg vad filmen hette, något med wimpy kid, det var bara vi i hela salongen så vi bredde ut oss totalt och låg skönt i dom feta fotöljerna o käkade popcorn o drack läsk! Det var riktigt mysigt.
 
Nu kom jag på att jag har skulpture läxa, ska skriva om nån känd skulptör. Time for some studying sen ska jag gå och lägga mig tidigt, ska ju upp tidigt imorrn o fira födelsedagsbarnet! Pusspuss godnatt!
 

Min sculpture teacher Miss. Fink gillar verkligen mig tror jag. Hon läste till och med upp det jag hade skrivit för klassen. - "This person has really been diggin deep", tack antar jag!

)#/("=Q?

Eeehhh, jag har anatomy test imorgon...... Jag fattar 0.
 
- What are the subdivisions in the dorsal cavity? EEeeeehhh jag vet inte
 
Hejhej jag hetel zulli o äl 4 joldsnull och gillal att lita
 
Vad är ett cavity??
 
h3h3 hej kizzekatten kom o va med på bild, kolla hit! ehm hehe ok då.
 
Katten sover på mina studier nu o vågar inte flytta på den för den kan bitas o är ganska läskig. Jahapp så synd kan ingenting  göra nu. Hejdå

Babysitting

Leka, äta mat, kolla film äta glass.


Sovdags

Vi såg "The odd life of Timothy Green". Vi var nästan helt själva i hela biosalongen, assoft! Det var jag, sarah, fernanda, ken och kristine. Vi fick skjuts av Sarahs hostmamma i hennes beiga punch buggy utan tak, såå snygg o najsigt att glida runt i den i det varma vädret! Sen kom vi dit lite tidigare o kollade runt i mallet medans vi väntade på att bion skulle börja. Filmen var ganska bra, kanske passar för lite yngre barn men helt OK! Sen fick jag skjuts hem. Kommer hem o familjen sitter framför tvn o kollar på film och har käkar middag, burritos! Mycket gott o till efterätt glass o chokladsås!
 
Nu ligger jag i sängen o skypar med fellpottan, här är lite pics,visar mycket bilder för det är roligast.
 
söta småbarn
 
Det här lilla huset kallas klocktornet och här står jag o väntar på bussen varje morgon!
 
Kristine, Fernanda, Sarah och jag i mallet
 
Mooovietaaajm
 
Haha detta är reklamen innan filmen, trodde först det var en riktig gubbe men det var fejk XP
Turistar loss en gnutta
 
Imorrn är det skola igen, måste vakna tidigt, bluääh. O på tisdag har jag ett stort anatomy-prov. Fasen, jaja kort vecka för på torsdag åker vi! TJOHOOOO!
 
Jag och loosern

Cinema

Hejsvejs alla glada!

Nu kom tvillingarna hem o vill leka. Har inte sett dom på 2 dagar så nu är dom väldigt uppspelta här! Sen ska jag tvätta lite kläder o sen måste jag studera lite faktiskt. Även fast det är fett med lockande att gå ner till poolen så hinner jag tyvärr inte det idag. Får bli en annan dag. Kl. 4 ska jag o några till på bio o se film, kommer inte ihåg vad den heter men det var en rolig film iaf! Hörs snart, XOXO


Biizzyy

Hejsan alla män o kvinnor!
 
Jag har haft väldans fullt upp hära. Igår sov jag över hos en tjej, Sarah som är från Danmank, vi har matte tillsammans i skolan. Ååh dom bor så fint precis som i desperate housewifes! Vi åt b&j o kollade på 'Whats your number?' den är såååå rolig! Sen somnade vi pladask. Nästa morgon åkte vi till ett ställe och gjorde manikyr o pedikyr. Det var sååå skönt, satt i en fet massagstol med fötterna i ett litet fotbad med spagrejer o så filade dom o hela köret. Det var verkligen så skönt o det blev så fint. Nu är mina naglar ljusrosa o tjusiga!
 
Sen när vi var fina om fossingar o händerna åt vi lunch på en jättegod italiensk restaurang ute i stekande solen, fick lite färg tror jag till o med. Till efterätt gick vi o köpte frozen yogurt, WOOOOWWW vad gott! Kommer köpa det många gånger säger jag bara. Min favoritgrej redan, man kunde välja mellan massa olika smaker, o sen hälla på massa med olika grejer på, jag tog m&m's, hallon o jordgubbar på min! Sen åkte vi till ett stort shoppingmall där vi shoppade loss på abercrombie&fitch, victoria secret, pink, forever 21 o hela köret! Så fantastiskt att ha alla dom bra affärerna så nära, weey är så lycklig! Dit kommer jag åka många gånger, hann inte ens kolla i alla affärer så dit återkommer vi till.
 
Sen fick jag skjuts hem vid 6, käkade middag med familjen. Efter gick vi ner till poolen och Kelsey jobbade där så jag hängde med henne o hennes kompis ända till för en stund sen. Det var jättemysigt vi satt vid poolen med fötterna i vattnet och strålkastarna var tända o alldeles mörkt ute o pratade lite om livet. Det kändes som om jag var ute vid poolen på ett hotell i Thailand eller nått för en sekund, jättekonstigt. Det här är liksom mitt hem nu i 1 år. Sjukt. Aja fick skjuts upp, man ska inte gå själv här på gatorna på kvällen finns mycket konstiga typer här på nätterna.
 
Här är lite bilder från dagen:
 
Precis utanför Sarahs sovrumsfönster
 
Beställde pasta bolognese med köttbullar, fett smarrigt!
 
Uteserveringen, känns så utomlands.
 
Nya naglar, jess
 
Frozen yogurt, yuuuuummmiiiieee
 
Min shopping, köpte en college-tröja, oranga a&f mjukisar o en tunn hoodie med stor luva från pink!

Chipmunk

Var med om det sjukaste idag. Jag grät floder för att jag skrattade så mycket o nu har jag alldeles ont i magen.. Jag och Robin satt o kollade på tv och slöade. Helt från ingenstans, eller okej från ett gästsovrum kommer en liten filur kutandes över golvet, upp i soffan, på hela mig och sen på bordet bredvid. Jag hoppade upp ur soffan o skrek alla möjliga galna ord på svenska, (tur att dom inte förstår) och fick en smått hjärtattack. På bordet ligger nu en chipmunk livrädd eftersim han blev jagad av både hunden o katten stackarn. Vi är förståss livrädda och försöker fånga den i en skål typ, men så flur den upp för trappan. Däruppe är resten av familjen och barnen skulle precis gå å lägga sig så hör vi ett skrik från Tish o barnen! Jag och mammorna försöker fånga den och dom bara skriker och hoppar upp i sängen, alltså jag höll på att skita ner mig bokstavligt talat. Jag och Tish skrattade o grät och Robin sprang bara runt och: Aaah caatch it! OMG, nooo, aah,, caaatch it!
 
Sen hade vi stängt dörren till det rummet där vi var o barnen hade stängt in sig i sovrummet bredvid. Självklart smiter chipmunken in till sovrummet där barnen befinner sig, och vi kollar på varandra o ba: OHNO!
Ett vrålande skrik och en panikande gråtande Callie kommer utspingande. Hela situationen är helt vrängd så vi börjar gapskratta o kunde inte sluta. Tillslut fick vi ut lilldjuret finally, men det tog sin tid! Alltså det var länge sen jag skrattade så mycket och det var verkligen så himla sjuktkul. Går inte riktigt att förklara hur kul det var men jag kommer iaf aldrig glömma när det sprang en chipmunk på mig, herregud....
 
Här har vi ju lille krabaten... Alltså jisseees

Honey

Kollar på filmen honey o äter nutella o dricker mjölk, chock!! Det är myyzzzz:))


dessert

Vi äter efterätt till varje måltid här.... Både till lunch o middag. O dom har nutella och peanutbutter i stora lass... Jag kommer bli fet som en gris, ne men ärligt, får strida emot att inte käka varje dag alltså, just saayiin!
 
Idag hann jag perfecto med skolbussen, åkte dit, hängde i gympasalen som vanligt med alla andra pers tills skolan öppnar 08.00. Hade visst ett anatomy-test idag som jag inte visste om men tror det gick ganska bra ändå får vi hoppas. Sen gitarr lärde mig lite nya chords o hade uppspelning för Mr. Goodwin, haha jätte ovant att säga Mr. o Ms. Blablabla till alla lärare men man vänjer sig snart! Käkade lurre, hade matte o nu håller vi på med statistik o sånt som vi gjorde hemma så nu förstår jag lite iaf! Sen sculpture där jag gör en nyckelpiga i high-relief. Kan ju plåta den när den är klar så får ni se mitt mästerverk!
 
Sen tog ja bussa hem igen, skapade en ny vän också o har var jättesnäll, älskar att träffa nya människor som man verkigen känner att man connectar med! Kom hem o lekte med kidsen som vanligt o har ätit middag o nu sitter jag här o funderar på om vi hade nån läxa tills imorrn. Har glömt vad lärarn sa.. Jaja alla lärare är jättesnälla här mot utbyteselever tydligen med betyg å så. Om man glömt göra läxan elr nått så är det ingen big deal, medans de andra får typ minuspoäng om dom skulle missat nått. Så seger för mig!
 
Nu ropar efterätten, jisses kan ju inte tacka nej liksom, hehe puspuss! Ps. min familj ni får gärna svara på mina mail! :) Ds.
 

Hejsan smaragder

Just nu sitter jag o pratar med erciiis o spelar songpop, MICKET KULT!!
 
Jag kom hem från skolan runt 4 tiden, en jättebra och skön dag har det vart! Allt har vart fett med frid o fröjd =) Jag har lite läxor tills imorrn men de gör jag sen. Ikväll är det taconight här som varje tisdag o snart ska lite gäster komma också så det ska bli trevligt!! Jag skriver igen snart, puspussss

Ny vecka

Då var det måndag igen o slitsamt var det att vakna för å gå till skolan. Men men kom dit o hade vanliga lektioner, som varje dag ser ut. Vi har ju samma lektioner hela tiden så alla dagar ser exakt likadana ut. Lärde känna lite nya människor, det är alltid lika kult! Sen kom jag hem och har gjort läxor o lyssnat på musik o lite så. Har mest vart inne på rummet idag o försökt vila för jag var så otroligt trött. Nu har jag iaf lagt mig o mailat familjen o lite sånt. Ska kolla upp när jag har lov o lite sånt eftersom det är en Hawaii-resa med andra utbytesstudenter i februari/mars, och massa från NY ska åka, så jag tänkte att jag skulle kolla runt lite iaf för det vore hejdundrande roligt!:)
 
Åh snart är det Callies födelsedag så vi ska överrraska henne det ska bli så kul hon kommer bli så glad! Sen är det också snart Laborday och vi ska ta ledigt en vecka o åka till south carolina till barnens gudföräldrars hus på stranden! Looking forward to it!! Sol o bad tackar jag icke nej till! Godnatt svenska människor!!
 

OS

Kom precis hem från youth group-grejen, det var olympiska spelen som tema. Det var ca 30 pers där om inte mer. Ungdomar från 9-17 år, alla tävlade mot olika årskurser. Jag trodde det skulle vara värsta religösa grejen och att man skulle sitta o be men det var en speciell söndag denna dag så det var väl därför. Sen sista tävlingen var en vattenlek så alla blev helt dyngsura och gräsiga, oooh det var inte nå najs.Sen gick vi in och åt middag och sen var det prisutdelning och vi vann! SEGER!
 
Nu har jag just käkat lite chirre o lagt mig i sängen! Ska rensa igenom lite bilder jag tagit också! Imorrn är det skola, längtar inte till att vakna tidigt menmen what to do.
 
Sista bilden, jättesmickrande jag vet, men jag saknar er sååå! pusspusspuss

Chillin'

Hej människor!
 
Nu är klockan snart 3 här, jag är ensam hemma för the moment. Imorse gick jag ut o sprang 1 timme runt sjön och runt lite överallt. Jag uforskade med andra ord. Sen pratade jag även med fello i telefonen medans jag powerwalkade. Åh det var så härligt och skönt! Sen kom jag hem o duschade o sen har jag kollat på tangled den är så myyyysig! Idag är en riktig chilldag, barnen är hos kompisar o leker o den äldsta är på fotbollsturnering. Så jag är hemma o vilar, men klockan 5 ska jag gå till en kompis som bor här och sen ska vi till den där kyrkogrejen som håller på ända till halv 9! Ingen aning om vad vi ska göra men det blir spännande!
 
Förresten här är lite bilder från min kamera som jag helt glömt bort att jag har med mig. :P
Här är lite bilder från veckan i NY med världens bästa gäng!
 
Denna vecka var verkligen underbar och jag träffade så mycket nya härliga o snälla människor lite världen över! Det var AWESOME och jag saknar alla såå mycket! Hope I'll see u soon!
 

Lökigt

Totalsvettig dag var det idag! Vaknade o käka frukost, sen åkte jag, Robin, Harding o Ori till Callies fotbollsmatch, tog ca 45 min, vi åkte genom Atlanta och jag fick se alla skyskrapor o lite stad vilket var härligt! När vi var där gassade solen på som satan så vi fick hämta stora paraplyer för att få lite skugga, svettades som en gris herregud måste ha varit den varmaste dagen på länge. Efter matchen köpte vi varsin snow cone, vilket jag aldrig ätit förut. Man får en kopp med is, sen häller man på vilken smak man vill ha och det finns alla möjliga olika smaker, jag tog lemon och jordgubb, det var så gott o läskande!
 
Sen kom vi hem o vilade, jag pratade lite med ercyspercy, oo saknar henne så!! Sen åkte hela familjen till en etiopisk restaurang, kommer inte ihåg namnet. Där åt vi en jättekul grej. En gigantisk tallrik som alla delade på med massa olika högar av köttfärs, ätror, sallad, spenat osv. Sen tog man ett jättekul bröd (som såg ut som en handuksrulle och lite mojs o åt. Aldrig ätit det förut, men det var en spännande upplevelse! Såhär såg det ut.
 
Nu ska jag sova, kollade på king's speech förut men somnade, är helt utmattad för man gör grejer hela tiden här, högt tempo men kult! Imorrn ska jag följa med kompis på en church youth group, det ska också bli intressant, får se om det är något för mig. Godnattgodnatt!

Helg

Hann med skolbussen imorse thank god!
Hade anatomyprov imorse, tror jag satte alla, riktigt stolt över mig själv! 2 period hade jag mitt gitarrprov, det gick jättebra. Efter provet var det brandövning sen var det framträdandet. Jag spelade en liten egenkomponerad grej o fick 100 poäng vilket är det högsta! Scåååre! Det var ganska läskigt men micket bra övning för en som hatar att vara på scen inför publik. Har verkligen haft flyt känns det som! Sen hade jag mina 2 sista lektioner o sen åkte jag hem med lite kompisar och träffade lite nya människor också.
 
Ikväll var det pizzakväll vilket det är varje fredag här! Vi sitter framför tvn o kollar film o käkar hemmagjord pizza och äppelmos. Very coozy indeed! Fick sms från 2 st jag bytt nummer med o båda frågade om vi kunde hänga igen! Åh så glad jag blir! Så ska antagligen till poolen imorrn om inget annat o hänga med lite buddies som går på andra skolor också! FUN!
 
Now it's time for some geordie shore, har blivit addicted, palla!Åh imorrn ska jag ta fet sovmorgon, om inte tvillingarna börjar spela trummor på morgonen bara... Aja kiss o godnatt vi hörs imorrn!:)

Missa bussa

Jag missade min skolbuss imorse, eller jag var 10 m ifrån den o kärringen valde att åka istället för att vänta 3 sekunder till, sorry men blev fett med irri. Men jag hann ändå kom precis innan klockan ringde! Hade prov imorse, haha alltså det var ett skämt. Vi fick ett formellblad med true vs false. Och läraren sa alla svar innan och efter för att kolla så att alla fick 100% rätt.
 
Sen var det en helt vanlig dag! Satt ute i steksolen o åt lunch. Jag känner mig alltid så badass på luncherna för skolreglerna är att bara seniors får sitta ute o käka skollunch men eftersom jag har flest seniorkompisar så äter jag ute med dom! Det är mycket mer najsigt!
 
Kom hem o somnade i källarn när tvillingarna lekte, åt middag och nu har jag pluggat till anatomyprovet och gitarrprovet imorrn. Ska ju göra soloframträdande på gitarren också, freakkkyy. Men får väl jamma loss lite då vet inte riktigt vad jag ska spela än. Snart är det helg vilket är skönt! Inte för att det är tråkigt att gå i skolan här men jag tackar inte nej till att sova lite längre på mornarna! Nu ska jag äta nutellamacka o dricka mjölk o kolla på geordie shore, lolligaste serien! Lolli den var asbra! Pusspuss godnatt från SURRI
 

1 vecka imorrn!

Har just pratat med halva familjen på skype i nästan 2 timmar det var så kult! I love dem!
 
Idag har inte hänt nått speciellt förutom att jag lärt mig mer gitarr! Jag gillar verkligen gitarrlektionerna och sculpture-lektionerna mest! Dom är mina favoriter. Idag åt jag lunch med ett nytt gäng i skolan som var mycket sköna, bytte lite nummer å så o hängde med dom ganska mycket idag så det var kul! Sen har vi fått mer läxor och imorrn har vi prov i vett & ettikett  och man måste få 100% på det. Jag vet inte riktigt vad det handlar om men jag hoppas iaf jag lyckas med det!
 
Kom hem och har spelat spel, lekt med barnen och läst lite homework o käkat middag. Sen har jag skypat med mamma, lolli o helli o berättat allt, det känns så konstigt allt detta och det känns fortfarande som om jag ska hem snart, men najj, jag har bara varit här i 6 dagar nu och det känns som en evighet.. Nu ska jag göra iordning skol-lurre tills imorrn och sen ska jag kolla en kul serie som syrrorna ville att jag skulle se! Här är lite bilder också! Det är ju roligast för er att se bilder så lägger mest upp bilder tänkte jag! Pusspuss
 
Här är lille Ori men vovvse!
 
Jag o doggi
 
Här lekte vi "babyykitten"
 
Här är deras lilla hoppgrej, den är askul man flyger flera meter upp i luften!
 
Här är deras kizzemizz, den ser helt vrängd ut på denna bild men den ser nästan ut så!
 
Här är vägen från skolbussen, ville turista loss o plåta lite!

Copycat

Kom just in från en svettig fotbollsmatch med lilltjejen! Det är sååå varmt även på kvällarna, puuuh!
 
Vart en stressig morgon med för jag försov mig en gnutta men hann med skolbussen ändå! Alltså det är riktigt chill med skolbuss, vi har en hel lång buss jag och 10 andra som jag lärt känna som är jättesjyssta, så vi håller alltid koll på varandra om det är nån som saknas eller så. Jämfört med de andra 30 bussarna som är smockfulla , men det är för att vi är så få som bor i detta område.
Här har vi den läckra buzzen jag åker i!
Skolan rullade på, det var storm och regn imorse så det var lite kaosigt vid skolbussarna. Men annars gick det bra, känner att jag förstår det mesta av vad lärarna säger, förutom i matten som är lite svårt ibland. Ooh vi har redan så mycket i skolan, dom börjar verkligen direkt här! Sen måste jag skaffa skåp, och en ryggsäck som alla har, känner mig lite småmobbad för att jag inte har det. Får väl åka och skaffa det i helgen! Haha alltså på min sculptureclass när vi skulle visa våra läxor så hade jag mitt papper på bordet o sen skulle jag bort o hämta en grej. Och tjejen bredvid mig hade glömt att göra läxan (hon sa det och hennes papper var inte ifyllt), japp då när jag kommer tillbaka o sätter mig så ser jag hennes papper, allt exakt kopierat från mig jag ba: hmmm okej? Inte nog med att hon skrev av allt på mitt papper, som förövrigt var individuellt. Vi skulle liksom hitta på ett icke-existerande djur och skriva massa fakta om den. Sen när jag börjar måla en nyckelpiga från en speciell vinkel och en rakt uppifrån, alltså vi fick välja precis vad vi ville att måla! VAD TROR NI HON GÖR DÅ?!?! Precis samma bilder jag målat målar hon av... herregud snacka om att inte ha någon fantasi.
 
Appråpå nått helt annat, jag fick just en gitarr av min värdfamilj som jag kan spela på å lära mig till skolan, så mysigt! Sitter i mitt rum o jammar för mig själv, har gjort klart läxorna så now its freeeetime! Är rätt trött ska nog lägga mig snart. Det var min dag idag, och åå mamisita I love you so much fick ett sånt fint sms!! I Love u!

Första skoldagen

Det var verkligen direkt taget ur en tonårsfilm.
 
Åkte skolbuss till skolan, snacka med lite människor. Anlände till skolan och det var totalkaos. Hur mycket folk som helst och alla blir avsläppta av 100 olika skolbussar. Jag försökte hitta mitt klassrum, irrade runt i hela skolan ett tag tills jag hittade rätt. Och där satte jag mig. Ensam o rädd. Kunde direkt se vilka som var dom coola kidsen i klassen, sen blev jag vänner med dom hela bunten ganska snabbt. Det var bara upprop först, sen gick jag till first period. Anatomy, alla var så stora där. Kännde mig jätteliten men det kanske berodde på att jag hade upprop med juniors o alla mina klasser är med seniors. Aja, det var iaf fett svårt och vi har redan fått läxa, herrejisses.
Sen var det gitarr, där jag fick 2 nya buddies, och på fredag ska vi en o en uppträda en låt inför klassen på 40 pers, vad är detta? Kan ju knappt spela!!! Den lektionen var askul iaf och läraren var asbra och snäll. Sen var det dags för lunch och jag lärde känna en tjej som har samma 3 klasser som mig så vi käkade lunch ute i solen med hennes kompisar. Sen hade jag matte där vi gjorde ett test vilket inte var så svårt, trodde nämligen att det skulle vara MYCKET svårare på engelska! Där träffade jag också en dansk utbytesstudent så vi är ju lite i samma position!
 
Sista klassen var sculpture, alla sov, alltså skojar inte jag kollade runt i klassrummet och jag tror folk tar denna class för att man typ inte behöver göra nått. En kille snarkade liksom högt o lärarn verkade inte bry sig. Där fick vi också läxa som jag gjorde för en stund sen. Jag ska skulpturera en ladybug yesss.
 
När skoldagen var slut ringde klockorna och de 100 skolbussarna började rulla in på skolan och det kryllade av folk överallt och jag stod där ensam o virrig och hade inte en jäkla aning om vilken buss jag skulle hoppa på, men sen hörde jag mitt namn ropas bland folkmassorna och så hittade jag rätt buss till slut! puuh, kom hem utmattad, käkade middag, sen åkte vi till Mcdonalds o så träffade jag min Local Coordinator Glenn. Vi satt å pratade i typ 2 timmar om livet o han berättade massa roliga historier om vad han vart med om, jättemysig o rolig gubbe!!
 
Nu har jag duschat o ska sova, eller skypa först! Har just gjort min lunch tills imorrn eftersom man tar med lunch till skolan här. Ojj vilket långt inlägg detta blev. Men jag tänkte bara sammanfatta detta med att det var jättelätt att skaffa nya vänner för såfort man säger att man är utbytesstudent så flockas det av människor runt en och det kommer liksom fram människor man inte har en aning om vilka dom är och presenterar sig och frågar om man vill äta lunch med dom osv. t.o.m vid 3 olika tillfällen har folk gått förbi i korridorerna och ropat: Heey Susanna!! Så man har ganska mycket uppmärksamhet runt sig! Vi hörs imorrn, bussen anländer 7.20 (diiiiiieeee) så blir en riktig tidig morgon för min del! Puspuss
 
Dessa trappor går jag upp för nuförtiden.

Skola imorrn

 Woow vilken händelserik dag!
 
Vaknade vid 10tiden och åt frukost och spelade lite spel med kidsen. Sen gick vi ner till poolen och har badat hela dagen från kl 1 till 6. Där nere träffade jag massa nya ungdomar som jag lärt känna och pratat med. En kille som bor nästan granne med mig, fast han går på en annan skola, en tjej som går i min skola som tar samma skolbuss som jag och en kille som också får på druid hills. Nu känns det lite tryggare när jag ända vet några iaf. Idag var vrålvarmt och strålande sol hela dagen så jag har fått lite mer färg! Jag och Callie kom hem lite senare vid middag, som var hamburgare med vindruvor och morötter, till efterätt glass. Dom äter efterätt till både lunch o middag så här är det mycket mat som gäller! Fast inte överdrivet mycket ändå. Nutella finns iaf varje dag, AWESOME!
 
Efter middag gick vi över till en tjej som bor i mitt neighborhood som går på samma skola, och så träffade vi hennes familj, åh dom var verkligen så himla snälla o gulliga hela familjen och intresserade och alltsamman! Verkligen såå trevliga, och denna tjej ska jag träffa imorrn innan skola o hon ska hjälpa mig hitta runt i skolan o lite så, sen åker vi nog hem också tillsammans!
 
Jag älskar alla människor här runtomkring alla är helt sjukt vänliga och kommer fram o pratar med en, okej kanske för att folk här vet att jag är en utbytesstudent, men ändå, har träffat så mycket nya människor redan som kommer fram o pratar o: Oooh your the girl from sweden right?? Verkligen himla underbara människor här!
 
Så imorrn är det skola. So freakkin nervös menmen allt går nog bra. Har fått mitt schema förresten, vi har blockschema så har endast 4 classes första semestern, sen får jag ta 4 helt nya kurser nästa år som jag väljer då.
 
1 period: Human anatomy
2 period: Guitar
3 period: Math, pre calc
4 period: Sculpture design

Jaa detta ska bli spännande, får ju se hur detta går men allt går nog finfint I hope. Här är lite bilder från idag som ni kan njuta av.
 
Detta är en liten del av framsidan av mitt hus.
 
Här chillaxade vi vid poolen o hoppade trampolin o hela köret.
 
Ett grannhus, alltså ni som sett "a cinderella story", KOLLA DET ÄR JU EXAKT SAMMA HUUUUS!

At the pool

HELLOO PEEPS!
 
Såå morgonen började med gottegottgott frukost, kalaspuffar o mjölk, till de vindruvor, blåbär o jordgubbar o sedan en kopp te. Efter frullen åkte jag och Tish till walmart o shoppade lite skolprylar o icebreakers. Påväg hem plockade vi upp småbarnen som var o lekte hos deras kompisar, och jag fick träffa deras familj o dom hade även världens mysigosigaste lilla valp som var helt galen som jag lekte lite med. Åh alla är verkligen så snälla här, alla vet vem jag är o vinkar glatt så jag får verkligen ett varmt välkomnande av alla här, underbart! Sen gick vi allesammans ner till poolen eftersom det var så otroligt varmt idag. Där nere blev jag introducerad för en massa nya människor o alla är så vänliga o snälla. Sen gick jag fram till ett litet tonårsgäng som hängde vid kiosken, så fick jag reda på att 2 av killarna går i min skola, t.o.m. samma årskurs, elr en av dom har gått om 2 år så han är lite äldre men samma årskurs ändå, så nu har jag lite vänner i skolan iaf! Efter en stunds snack gick vi o badade o sen köpte vi pizza o hängde, dom var assköna verkligen!
 
Sen runt 5 gick vi hem o jag vilade lite innan middag, tortilini med ost och jordbuggar. Lite kul blandning men åt det separat så det var mumsigt! Efter middag satt vi i vardagsrummet o spelade alla möjliga olika spel tills tvillingarna gick o la sig och sen har vi kollat lite OS. Nu ligger jag i min sköna säng och äter skittles o lanar data. Jag ska kolla på nån mysig film nu tror jag.
 
ÅÅh förresten mina hostmammor berättade nått awesome idag! I oktober ska vi på ett bröllop i kentucky tror jag att det var, och sen ska vi bila till DC och kolla på vita huset och så i en vecka. Sen varje långhelg åker familjen till Tish's föräldrar som bor i south carolina vid stranden där de surfar och badar o sånt kult! Så dit kommer vi åka flera gånger säger dom, åh vad jag ser fram emot detta!
 
Ne nu ska jag kolla PLL o käka skittles. Vi hörs imorgon igen! Pusspuss amigos!
Här är lite pics ni får se!
Här är lille gulle Finn, han puttar alltid med huvet på handen o vill mysa för det mesta.
 
Här är mitt sovrum! Micket cozyyy!
 
Detta är vardagsrummet med världens skönaste soffa o kuddar, så mjuk man sjunker ner typ 1 halv meter.
 
Här är altanen som är på pelare på marken så det känns som om man är i en koja, riktigt coolt rum må jag säga!
 
Detta är världens mysigaste lake som ligger precis utanför backyarden, här simmar svanar o seaturtles som vi matar med bröd. Jag ska börja springa här på kvällarna så otroligt mysigt!
 
Här är seaturtles. Oooh juste igår hittade vi 2 fladdermöss som låg på marken o typ sög blod av varandra, det var skitäckligt, o en av barnen ville att vi skulle hämta en låda o ta hand om dom o tänkte ta upp dom, men vi lämnade dom vilket var tur för nästan alla falldermöss har rabies så det var väl en satans tur att vi inte rörde dom!
 
Och här är där vi chillar på kvällarna o kollar tv med hela familjen o djuren!

American girl

HELLOOOO EVERYBODYYY!!!
Jag är somsagt framme nu och det är verkligen som i en film! Jag bor i ett neighborhood som ser så sött o mysigt ut!! Jag bor i ett stort fint rum med 2 fönster o en JÄTTEgarderob o en kingsizebed så jag kan inte klaga! Igår när jag kom mötte jag dom på flygplatsen och dom kom med en skylt där det stod: Welcome Susanna vilket var väldigt mysigt! Barnen är jättegulliga o väldigt pratglada och dom var så förväntansfulla över att jag skulle komma! Huset är 3 våningar och har VÄRLDENS största trädgård, alltså det är ett skämt, det är helt sjukt stor med klätterställninar fotbollsplan, soldäck o lite allt möjligt där hundarna, katterna o barnen leker. Idag har vi varit på den äldsta tjejens hockey-träning o även varit på min skola där jag ska gå, o fixat allt så på söndag ska jag få mitt schema. Skolan är stor och överallt är deras skol-logga "red devils" på tapeter o i korridorerna. Väldigt häftigt! Jag valde att ta en cookingclass och en photoclass o resten är obligatoriska. Sen har vi ätit och kollat runt i området o allt är superbra! Hundarna är så mysiga, det är goldenrettrivers och dom vill bara gosa hela tiden. Barnen går o lägger sig runt 9-tiden vilket är ganska skönt för då får jag lite lugn o ro, annars är dagarna väldigt hektiska och kaosade här! Nu ikväll ska callies bästa kompisar komma över o ha sleepover och såklart vill hon att jag ska vara med o måla naglar o lite så. Innan ska vi ha pizza-night vilket dom har varje fredag o sen ha filmkväll o sleepover. Det ska bli mycket kul! Imorrn ska vi till poolen som ligger några meter härifrån och sen ska jag träffa en tjej från min skola så jag ska få lite vänner, och på måndag ska vi ta skolbussen tillsammmans till skolan!! oOOoh this is very exciting! Det är så varmt här men det är skönt, sommarsommar!! Fast igår var det thunderstorms det var lite småläskigt men annars gick allt bra!
Nu måste jag gå för here comes piizzaaaa!!!!!! PUSSUPUSSSS
 
Här är jag o myyseedoggi, den andra ser exakt lika dan ut fast lite rundare huvud så man vet aldrig vem som är vem :P

Mår bra

Hejsan lolli o min familj om ni läser detta (vilket jag hoppas att ni gör)
 
Nu har vi just ätit frukost, Just saaayiin gonna rulla hem detta år. Amerikanska pannkakor, sirap, korv o nån annan fet röra var frullen, men gott var det!:)
 
Snart ska vi ha klass, vi ska prata om typ hemlängtan o lite sånt man kan få under årets lopp. Vi ska ha en megalång lektion, taggaaaaa! hehe, jaja efter det ska vi simma i poolen o göra nån uppgift, sen ska vi köra american football o cheerleading, alltså vi har små tävlingar i allt så det gället o göra sitt bästa. Eftersom det är OS nu så har vi vårt eget OS här på campuset. Å förresten det känns så töntigt, våra ledare TVINGAR oss prata engelska t.o.m. med svenskar o norrmänn, känns så konstigt eftersom vi redan förstår varandra menmen. Igår hade vi filmmys men det blev jättefail för ljudet funkade typ inte så alla bara satt o antingen lanade eller snackade. Svenskarna o norrmännen körde bubblan som vi lärt dom o det är superskojsigt! Somnade väl runt 12. Jag skriver mer senare när jag har tid, för nu måste vi snart gå så vi slipper sjunga!
 
Här är lite bilder LIVE!
 
Här är fellans rum, men vi chillar här, mitt rum  ser likadant ut bara att jag sover i en våningssäng, högst upp.
HAHAHaHAHA lustigaste bilden jag sett. Detta är vårat passkort som vi måste ha på oss hela tiden för att öppna dörrar osv, vi bor ju på ett college så vakterna ser att vi SKA vara här o inte är några tjyvar. Vi var liksom tvugna att ta bilderna direkt när vi kom hit, då alla var jättetrötta och svettiga. + att man känner sig som en reseledare när man har på sig det hela tiden. PUSPUSSS

New York prep course

Hejsan alla banditer därute!
 
Nu är jag framme i New York på preparation coursen! Vi kom igår o jag sov HELA tiden under flyget, elakt mot fellan, men var såååååå trött. Så det gick himla snabbt o smidigt! Kolla på hungergames också den var asbra. Vi bor på ett college utanför New York, 30 min. Det är mycket fint här! Alltså det är så lökigt här man svettas ihjäl så fort man tar ett steg. Har lärt våra nya göteborgkompisar att man säger lök hela tiden man svettas, det tycker dom är jättekonstigt men så är det man säger! Snart ska vi ha lektion typ o lära känna alla andra lite bättre. Skriver här lite då o då jag har internet. Jag skriver mer sen när jag har lite tid! Allt är lite småstressat o fullt schema här så vi hörs later! KIZZEZ

1 år i USA

Okidoki alla people därute. Nu är det så att jag åker till USA den 2a och blir borta i ett år i Avondale Estates i staten Georgia. Men först ska jag o fellsan till New York på förberedelsekurs i en vecka med massa andra utbytesstudenter runt om i världen. Det ska bli svinkul, och jag måste ju ha en blogg så alla nära o kära kan läsa om mitt år här. Och jag själv såklart så jag ska försöka skriva så mycket o så ofta jag kan. Så nu kör vi, SES OM ETT ÅR TYP! WAAAHHHH!!!!
Jag har världens bästa familj!

RSS 2.0