Floder

Idag har det vart risk för tornado hela dagen. När vi slutade skolan kl. 3.10 så skulle vi gå ut till bussarna, OHERREMINGUD. Jag har aldrig sett så mycket o så hårt regn. Det forsade vatten på gatan o vägen och det bara vräkte ner o himelen var helt svart. Det var läskigt. Vattnet gick upp till vaderna när jag sprang till bussen, det var verkligen sjukt. Dyngsur var jag när jag kom hem. Alla träningar var inställda efter skolan så det var ganska skönt å komma hem för en gångs skull. Nu har det slutat regna men det är fortfarande ganska stormigt.
 
Har bara hängt med familjen sen jag kom hem o gjort lite läxa o kollat på Alvin o gänget med ungarna. Det har vart mysigt. Ser ju dom knappt aldrig nu när jag börjat med fotbollen eftersom dom lägger sig innan jag kommer hem. Nu lät det som ett träd föll. Hjälp det verkligen stormar till ibland. Nu ska jag försöka sova, är trött i ögonen. Hejsvejs!

Det var länge sen...

Det var någon fight eller hur?
Idag kom det igen dock. I slutet på vår lunch ser jag i ögonvrån hur en väääldigt kraftig tjej ger sig på en liten tjej o sliter av hennes insydda löshår o bankar henne gul o blå, nästan. Det tog lång tid innan n¨gon vakt kom o avbröt det hela. Det var jättebrutalt o blev alldeles rädd efteråt. Tjejen som blev nerslagen går nämligen i min PE, sista lektion, så antar att jag inte kommer se henne på ett tag.. Ja det var väl dagens höjdpunkt antar jag, något spännande i vardagen sådär.
 
Vanlig rutin efter skolan, hem till Kris o Fer. Vi var så trötta att vi alla somnade o vaknade igen o fick rusa iväg till bilen för å få skjuts till fotbollen. Gjorde illa foten så kunde inte riktigt spela normalt, men det är bättre nu. Idag har det vart 23 grader o åska i luften, alldeles fuktigt o konstigt väder så håret blir alldeles stort nivet. Imorrn ska det bli kallare och troligtvis spöregn o åska... Imorrn blir det gymmet!
 
Här är mina PE kamrater!


Angus, Abriel Jessica o Fer


Little squirrel


Numero dos

Idag har det vart en ganska slapp dag. På literaturen hade vi presentationer o jag höll på att skita på mig av nervositet. (Ja jag har VÄRLDENS scenskräck) Men det gick bra trots allt. Är stolt att jag gjorde den, som väldigt många andra inte gjorde. Sen hade vi slapparlektioner. Efter skolan betalade jag 200 dollar till skolan (aj i plånkan) o sen åkte jag hem till fer o kris. Vi käkade o sen åkte jag o fer tillbaka till skolan för fotbollsträning kl. 5.30. Gymmade 1 timme o sen körde vi fotboll. Sen beställde vi även våra uniformer. Dom är vita för bortamatcher tror jag det var, och jag fick...... trummvirvel..... NUMMER 2!! Det var ledigt så jag ba: YEAAAAHH GIMMMEE 2! Hade det hemma också så det var najs.
 
Kom hem runt halv 9 o käkade lite mat o nu sitter jag o försöker plugga till prov imorrn. Men det går inte, alltså ledsen men min hjärna är avstängd. Nu= ta ut mina överdrivet torra linser o schlaaappaa!
 

JUUUNIOOOORS

Juniors vann stunt-night!! Weehooo! Det var askul verkligen. Dom drev med lärare o några elever alltså man skrattade verkligen. Fett kult! Sen vann ju juniors så då var det ut o fira efter det! Jag o ett gäng kompisar åkte ner o hängde lite vid ett center o sen var det nån kille som hade fest men det kom massa oinbjudna så det var blev lite knas. Sen hängde vi lite till o sen fick vi skjuts hem vid halv 12 då sov jag hos Kristine o Fer. Haha sover alltid där nån gång i helgen. Lyckad kväll!
 
Imorse fanns det ingen mat i kylen så vi bakade red velvet cake o käkade det till frukost. Smarrigt! Sen tog vi en promenad o sen fick jag skjuts hem. Har gjort lite historia o har en literatur grej kvar. Alltså mina läppar är så himlans torra o röda o spruckna o svidiga det gör så himla ont kan knappt gapa. Smärta alltså. Imorrn är det vanlig dag, ska betala mina junior dues o sen har jag fotboll också kl. 5.30. Pusselipuss


Helg

Hejsansvejsan!
 
Igår efter skolan var det fotboll från 4 till 6. Sen efter träningen så sprang jag, Fer o Ken ner till Emorybussen (som är en gratisbuss till ett mall) vi var svinhungriga o döda efter träningen så vi köpte små kycklingspätt o pommes o satt i centrum o käkade. Sen gick vi upp till Sarah o där fick vi lite mer mat o kollade film. Vid 10 fick jag skjuts hem av Ken o sen somnade jag ganska snabbt för jag var sketatrött. Idag vaknade jag till strålande sol i ögonen, mysig morgon! Nu har jag just ätit havregrynsgröt med kanel o äpplen. Jag ska bli nyttigare. Här äter vi verkligen BARA onyttigt. Efter varje måltid så äter dom efterätt o till lunch är det nutella o peanutbutter o till middag är det snabbmat eller pizza. Så försöker själv nu vara nyttig för det + träning kommer jag må mycket bättre av! Så nu kör vi!

Nu är jag hemma med Callie o hennes kompis. Tvillingarna o Tish är på fotboll o sen simning så måste vara hemma nu i några timmar o med tjejerna. Ska chilla, fick lite ont i vaden igår så sk vila. Ikväll är det "stunt-night" i skolan. Freshmen, spohmores, juniors o seniors har alla en liten pjäs på 20 min dom ska uppträda med för hela skolan. Dom driver med lärare o elever o sånt, alla säger att det är jättekul så det ska bli kul att se. Har några kompisar som är med så ska kolla på det kl. 7. Sen ryktas det om att det blir jättefest för alla juniors o seniors, haha får se vad som  sker. Ska bli en kul kväll!

Rullar på

Kort vecka eftersom vi var lediga i måndags. Idag har jag bara gått i skolan o haft samma lektioner som vanligt, sen hade jag fotboll som vanligt också. Blev lite kaos när jag skulle hem o hade först ingen skjuts sen hade jag helt plötsligt 2 skjutser men det löste sig. Kom hem o så kom Callie hem o vi hängde o åt middag framför Disney Channel tills 8 då Tish o ungarna kom hem efter deras gympa. Robin åkte till Las Vegas imorse o kommer tillbaka på söndag så vi försöker planera ut så helgen inte blir alltför kaotisk. Nu har jag iaf gjort läxan o ska nu kolla på "So Undercover" miley cyrus nya film. Imorrn äre fredag o det ska bli skitväder o kallt så alla tror att vi kommer bli tvugna att lämna skolan tidigare men vi får se hur det blir med det. Som sagt är ju vädret helt oförutsägbart här. Pusspuss
 

Home

Idag har jag lärt känna lite nya människor i alla mina klasser faktiskt. Det var kul. Det var riktigt kallt idag, 5 grader men sen blev det 10 grader varmare på dagen. Åkte hem efter la escuela o har pratat med mina bästisar som jag saknar väldigtväldigt mycket, har barnvaktat ungarna o sen har vi ätit middag, (hela familjen samlad) händer typ aldrig eftersom alla är ute o flänger hela tiden. Dessa ungar har grejer HELA tiden. Jag fattar inte hur dom orkar. Aja, jag har iaf lekt med dom o kollat svampbob fyrkant o lite sånt. O nu ska jag kolla om håkanbråkan eller Sunes jul finns att kolla på på youtube eller nått. Jag ska kurra ner mig i sängen med min glass o kolla på det isånnafall. Myspys. Behöver det. Min kropp är död efter all träning senaste dagarna. Har verkligen ont, känner mig som en gammal tant. Peace out

I did it!

Efter skolan hade vi fortsättningen på våra tryouts. Jag lämnade in mitt physical o så körde vi igång. Gjorde iprincip samma saker som igår, lite annorlunda men minimatcher men annars samma. Sen sista timmen spelade vi match igen o sen hade vår coach små samtal med alla. Han sa att han var jätteimponerad av mina skills o så sa han: I would really love to have you on the varsity team.
 
WEEHOOOOOO! Det var nämligen bara 5 platser lediga för dom andra var upptagna av folk från förra året å så, så blev jättejätte glad att jag kom med. Har verkligen väntat på att fotbollen ska börja, waho! Glädjerus.
 
När jag kom hem hade vi middag o sen överraskade familjen mig med findukning o grattis-kort o kaka med "Congratulation Susanna" på! Haha jättefint var det. Nu är min kropp död o jag helt slut i huvet. Ska sova strax, har träningsvärk i varenda muskel. Imorrn får vi ledigt från träning o sen börjar det igen på torsdag. zuperfun!
 

Tryouts

Om jag har träningsvärk. OM jag har träningsvärk. Jag kan inte ens skratta utan att det smärtar o krampar i magen, guuudarns skymning vad jag har tränat de senaste dagarna. O mer ska det bli! Vaknade imorse kl. 7, då var det ljust o fint ute o solen höll på att gå upp. Fast jag somnade om igen för jag ville inte gå ur sängen. Så gick upp kl. 8, klädde på mig fotbollsutrustningen o tog en proteinbar o åkte iväg till fotbollstryoutsen på skolan som började kl. 9. Det var väldigt jobbigt, men inte så jobbigt jag hade trott det skulle vara. Vi gjorde alla möjliga övningar, passade, skott, dribblade, sprang, kutade och sen spelade vi match sista timmen. Gud vad jag har saknat fotboll, det är verkligen min stora passion i livet. Allt gick väldigt bra iaf, och imorrn fortsätter tryouts o då får vi även reda på vilka som klarar det till Varsity eller Junior Varsity.
 
Sen fick vi skjuts hem o jag åkte till doktorn för att fixa ett physical som jag måste ha tills imorrn, annars får jag inte spela, haha hade helt glömt bort det men nu är det iaf fixat. Skönt. Det har vart jättefint väder, glatt väder vilket också är bra. Nu ska jag slappa, duscha, skypa och vila för jag är helt slut. Gud vad jag kommer vara trött alltså, skola varje dag i flera timmar, sen fotboll i 2 timmar varje dag + match i helgerna. Men jag är fett redo. Kommer ju bli fit som en bonus, inget man tackar nej till. Puss o hej
 


Härligt

Har verkligen funnit mitt gäng nu. Dom är så sköna. Härligt. Sov hos Kris o Fer inatt igen. Vi åkte till ett hamburgeställe o köpte middag o sen åkte vi hem o bara hängde i deras lägenhet å knasade. Vi somnade inte förrens 3/4 tiden, vi var så himla uttråkade så vi gjorde massa sjuka grejer. Haha, kul var det iaf. Sen imorse gick vi ner till gymmet o gymmade 1.5 timme. Tog verkligen ut alla mina krafter o rann i fejjan av svett. Så grymt skönt. Sen vandrade vi till affären o köpte smoothie. Det har vart så himla fint väder idag med strålande sol så vi har gått runt i shorts o tisha. Söft. Sen fick jag hämtning o sen åkte jag o Callie iväg till Fox theatre där Blue man group skulle uppträda. Det var jättecoolt verkligen men vi hade platserna högts upp så det var lite svårt att se ibland men jättehäftigt ändå! Sen åkte vi till Dunki'n Donuts o köpte lite gött o sen hem. Bra dag med andra ord.
 
Imorrn är det Martin Luther King dag så ingen skola imorrn. Däremot måste jag ändå till skolan kl. 9 för det är nämligen tryouts för fotbollen för Varsity-laget. Nervigt! Nee men hoppas allt går bra, är jätte peppad o tycker det ska bli satans skoj!! Har verkligen väntat på att fotbolls-säsongen ska börja. Så imorrn blir det en tidig morgon! Hoppas verkligen jag kommer med, vore så himlans kul!! Pusspuss
 
Här är helgen i bilder. Underbar tid


Drive-in movie

I fredags efter skolan så åkte jag hem med Fer o Kris för jag missade min skolbuss. (nej det snöade inte igår, bara lite frost på morgonen) så vi hade skola som vanligt. Vi hängde där o sen gick vi å köpte middag o så å åt lite. Sen kom William o hämtade upp oss i hans feta bil, där var Cate, Riley o Kai också. Vi bestämde oss för å åka på drive-in movie. Men vi hade bara 5 dollar, så vi 5 i baksätet fick trycka ner oss på golvet o ha massa filtar på oss så vi inte syntes, så vi betalade endast för William o Cate som satt i framsätet o låtsades vara ett par. Haha alltså höll på att dö o svettas ihjäl, vi skrattade så mycket. Det var jättemysigt, vi tog ner baksäteba så det var som en stor platt yta i bilen med kuddar o täcken så låg vi där ihoptryckta o kollade film. Sen vid 11 blev vi hemskjutsade o vi gick o la oss ganska snabbt för vi var så trötta.

Idag kom Robin o hämtade mig o sen åkte vi alla med tvillingarna o kollade på deras fotbollsmatch o nu är vi hemma. Ska snart tillbaka till Kris o Fer o vi ska hitta på nått kul. Älskar deras gäng så himla sköna allihopa. Pusspuss


SNÖVARNING

Haha. Alltså här är snö stort. Det sägs att det ska snöa inatt o vara isigt imorgon, vilket betyder att det inte blir nån skola. OM det snöar förståss. Det är alla möjliga varningar om snö o is o farligt hit o dit. Men faktiskt så tror jag inte att det kommer bli någon snö, synd nog. För det hade vart himla skönt med en ledig skoldag o långhelg i 4 dagar, men så blir det nog inte. Vädret visar nämligen 12+ o strålande sol, men men vi får vällan se!
 
Idag efter skolan skippade jag fotbollen, eller så var den inställd pga för kallt o dåligt väder. Imorse var det liksom 18 grader o när vi gick ut o väntade på bussarna hem så var det plötsligt 5+. Vädret här är VERKLIGEN helt oförutsägbart. Lite jobbigt. Hade liksom shorts på mig, eeh. Schöönt. Sen åkte vi hem till Sarah o gjorde klart photoläxan o pluggade till historiaprovet imorrn. Historia är verkligen bedrövligt svårt tycker jag. Jag fattar när vi pratar om dt men när det gäller att läsa i den feta boken o svara frågor är det lite knöligt. Inte mitt favvoämne som sagt.
 
Imorgon vetetusan vad jag ska göra. Vi får se vad som sker, har iaf ingen PE, eller vi har men vi ska bara sitta i gympasalen (ok, vi gör det för det mesta på våra lektioner, menmen) dom ska nämligen göra iordning för basket-turneringen. Slappt.
Såhär är typ människorna här när dom hör att det ska komma 1 cm snö

Skolan i 10 timmar

Japp. Idag har jag vart i skolan  i hela 10 timmar. Härligt. Riktig school-lover. Nee men hade lektioner som vanligt o sen efter skolan gick jag o Fer till fotbollsträningen. På måndag har vi tryouts för Varsitylaget, alltså det bästa laget. Så vi gymmar o springer för att bli fit for fight för det! Och på måndag är första dagen då vi faktiskt ska spela fotboll. Det har inte varit tillåtet att träna fotboll förräns säsongen börjar så har liksom inte spelat nått. Så i helgen ska vi gå o spela riktig fotboll vilket ska bli awesome.
 
Vi tränade iaf i skogen o sprang sprinter o idioten o allt möjligt. Var helt död efteråt. Sen blev det massa missförstånd med vem som skulle hämta oss, så vi var fast på skolan i 1 timme efter det. Var inte hemma förrens 6. Då kastade jag mig på maten för var hungrig som ett as. Nu ska jag göra mig redo för säng (jag vet klockan är bara 8 men är snortrött) ska skypa också. Pusspusspuss

Var lite ledsna att vara fast på skolan, zöt trippelhaka ja fick å


Workout

Har invigt gymmet nere i källaren Tish har hållt på med nu ett tag. Hon blev så glad att nån äntligen använder det för dom har aldrig tid. Det var asnajs, svettat som en gris körde typ i 1 timme. Känner mig tränad nu iaf. Hejohå!


Vanlig dag

Helt vanlig dag idag. Inget har hänt. Vart i skolan, kom hem o spelade wii med tvillingarna o sen har jag käkat middag o gjort en hel hög läxor vi fick idag. Nu ska jag kolla film. Har haft lite hemlängtan idag. Gud vad man uppskattar det man har hemma när man är borta.
 
Imorrn har jag fotbollsträning, är så pepp. Ska dock spöregna hela dagen... Aja, puss o tjing!
 
Får alldeles mys o murr känsla av den här bilden

Polare

Denna helg har jag bara hängt med mina kompisar, har knappt träffat familjen. Men dom är ändå bara ute o flyger o flänger så ser dom knappt ändå på helgerna. Aja, vid 5 fick jag skjuts till Sarah o vi plockade upp Fer o Kristine. Sen har vi hängt där med Ken o spelat boardgames o lyssnat på musik o käkat pizza o cola o lite annats smått o tjockt. Perfekt söndagskväll. Helg borde vara längre. Imorrn är det skola igen....Måste vakna tidigt igen.. Nåväl, nästa helg på måndan är det Martin Luther King-day elr nått så då är vi lediga, långhelg! SEGER! Nu ska jag mysa o kolla film o somna. är trött. Pusspuss
 
Härligt gäng det där

Bloggilishious

Hej alla trogna läsare.
Idag vaknade jag kl. 12 exakt. Sen har jag ätit frukost o degat 1 timme. Nu har jag gjort te för jag har ont i magen, ska läsa min bok ozzå o vila. Tvillingarna har deras bästa kompisar här, de andra tvillingarna så dom hoppar studsmatta. Kl. 5 ska jag till Sarah med Ken, Fer, Kristine o Cate. Vi ska ha spel o filmkväll såhär på söndagskvällen. Det blir najs.


Lever för helg

Så sant som det e sagt. I fredags efter skolan åkte jag o Ken hem till Kristine o Fernanda efter skolan. Det spöregnade o va så fuktigt o kvavt ute, alldeles snuskigt var det. Iaf runt 6 vandrade vi över till affären o köpte chips, glass, läsk, godis o pizza o lite skit. Sen gick vi hem o satte på oss mjukiskläder o kollade på film o käka pizza hela kvällen. Så himla mysigt o skönt. Sen sov jag där för jag orkade inte åka hem. Vi vaknade upp till 22 grader varmt ute, så vi åt frukost ute. Så himla fantastiskt väder, känns så sjukt. Det är liksom varmare utomhus än i husen. Vid halv 3 fick jag skjuts hem. Sen ringde Sarah o frågade om jag ville hänga med till en skitcool restaurang. Ja tack sa jag o fixade mig på 15 min o sen kom dom o hämtade mig.
 
Asså SHIT vad det var coolt. Det var i en av de högsta skyskraporna i Atlanta. Vi tog hissen upp jääääättteehögt upp o där är en restaurang högts upp. Det är som en cirkel-plattform som snurrar. Skithäftigt. Vi valde att bara gå runt o kolla på utsikten istället för att sitta å äta. Det var så himla fint speciellt när solen gått ner o hela staden bara lös upp. Sen åkte vi hem till Sarah o gjorde middag o sen hängde jag där tills nu. Himla bra helg måste jag säga.


Hellziz

Hejsvejs. Idag har det varit sååååååå varmt! 19 grader imorse kl. 7 liksom o sen har det vart runt 20 grader hela dagen o nu kl 8 är det 17 grader..... Det är liksom januari!?!? Aja det funkar finfint för mig klagar inte!

Idag fick vi våra betyg från förra terminen. Är riktigt nöjd!
Anatomy: B
Guitar: A
Math: C
Sculpture: A

När jag kom hem från skolan ringde jag hellisyrran på skype o vi har skypat hela dagen idag. Sen åt jag middag med Harding o sen skypa jag lite till med hells. Gud vad jag saknar mina syrror. Nu ska jag duscha o sen ha träningspass med fell. Beach 2013 jarrå! Puws


Remmar

Sitter o käkar mina svenska godisremmar jag har sparat. Åååhh himmel. Idag har jag gått i skolan. Sen åkte jag hem till Sarah o vi gjorde historia läxa o hängde. Sen fick jag skjuts hem o har spelat Uno med tvillingarna i typ en timme, helt serri. Dom slutar aldrig, evighetsspel. Sen har jag vilat o chillat lite. Missade förresten skolbussen imorse så fick skjuts av Callies bästa kompis mamma som jobbar bredvid min skola. Skönt att ha en plan B liksom. Nu ska jag sova o göra mig redo för en ny skoldag imorrn. PS. Denna vecka är det SOMMAR igen här i atlanta. SÅÅÅÅÅ SKÖNT!
 

Los foreigners


Nyttnytt

Var lätt o gå upp imorse, vet inte varför eftersom jag bara sov i typ 2 timmar. Sen var skolbussen jätteförsenad. Okej så imorse gick vi till våra`"hemrum" o fick nya schemat o lite så. Sen var det bara för mig att leta upp rätt klassrum, gick ganska fort hittade snabbt. Första lektionen är inte nå bra, kommer väl bara få stå ut med att ha en riktigt tråkig lektion, synd. Har nämligen bestämda platser och jag sitterbänken absolut närmast katedern på hörnet, o bredvid mig sitter en liten tanig blek pojke med blått hår. Han är med i ett speciellt gäng i skolan och klär ut sig till djur o beter sig, eh, väldigt speciellt. Det vrålsuger så har liksom ingen att prata o vända mig till där. Menmen skitsamma. Nya ansikten hela bunten i den klassen, liksom folk jag ALDRIG sett i skolan förr. Efter det har jaf american lit, med Sarah o Carolina. Det verkar jättesoft, obestämda platser o bara 18 elever vilket är skönt o verkar vara jättechilla människor. Även där resten nya människor. Sen photo, med 2 jag känner. Verkar jättekul men vi är 39 elever där så det är proppat.. Sen D lunch, sista o börjar kl. 1 så kommer bli svinhungrig. O sist med inte minst PE. Vi kommer gymma o spela basket o volleyboll o sånt. Ska prova denna vecka men får se om jag byter..
 
När jag kom hem var jag aptrött o ville sova. Snacka med erc, lekte med barn, fyllde i massa papper tills imorrn, gjorde läxa, käka middag o nu ska jag sova. Eller jag sitter o väntar tills PLL kommer ut. Ska ju komma ut idag men vet inte vilken tid. Hörs imorrn. PUSS

Nu kan jag inte sova

Men det är väl typiskt ändå. Kommer vara skittrött imorrn... Hatar när jag inte kan sova, o ändå sov jag knappt inatt. Dumt. Har målat naglarna o sitter o lyssnar på musik, vad ska jag göra för att bli trött, är liksom jättepigg. Jag vill egentligen gå o göra varm mjölk, men mikron plingar SKITHÖGT så jag vill inte väcka hela grannskapet.. ÅÅh stånk o stön, får vällan ligga å räkna får. ett två tre
 

Repeat

Då börjar skolan imorrn igen då! Nytt schema o nya människor, igen. Det ska bli kul men jag kommer såklart sakna människorna i de klasserna jag hade förra terminen. Kommer suga att jag inte har någon klass med Ken, Fer o Kristine. Fyyyy.... Aja, vi får ses utanför skolan. Så denna termin ser mitt schema ut som såhär:
 
US History, American literature, Photography och PE (gympa).
 
Hoppas det blir kul. Får se det där med PE. Kanske byter den. Aja ska prova imorrn iaf! Idag har jag inte gjort något alls nästan. Bara chillat o tagit det lugnt, lanat data, vart ute o hoppat studsmatta, käkat mat och sorterat hela skrivbordet som var FULLPROPPAT med papper.Så nu är det cleant. Hörs imorrn igen, pussohej!

Så kul

Åkte ju hem till Sarah igår vid 3 tiden.Vi kollade på grease o käkade glass. Sen duschade jag o vi fixade oss klara till suprise partyt. Sen svängde vi förbi target o köpte en rosa football o skrev på den som ett litet minne til Essi. När vi kom dit vid 6 så kände vi inga av dom som var där, inte ens killen vi var hos, haha. Men vi lärde känna dom ganska snabbt. Sen vid halv 8 så var alla på plats o Essi kom ner för trapporna o vi skrek SUUUURPRIIISSEEEE o hon blev så glad att hon började gråta. Vi var väl runt 20 pers tror jag o hade sjukt kul. Hade verkligen riktigtriktigt roligt o lärde känna massa nya sköna människor som går på druid hills som jag aldrig sett förut. Verkligen sjukt lyckat.
Haha musiken är sån stor skillnad hemma från här. Hemma är det liksom mer techno, electric, aviici, swedish house mafia typ men här är det liksom tyngsta hiphop/rap som thrift shop, lil wayne, teach me how to douige style.
 
Okej en sjuka grej som hände ikväll. Jag hälsade på en tjej o vi börja snacka liksom så o sen ba, where are u from? Hon ba: Ah I'm an exchange student from Sweden. Jag ba. VAAAAA NEEEE ÄRU SERIÖÖS?!?!??!?! O så kunde vi snacka svenska hela kvällen. Alltså det kändes så onaturligt o svenskan kom liksom inte ens automatiskt (med den omgivningen) utan det var bara as cp att stå å snacka sveska med nån o alla andra amerikanska. Men hon bor 1 timme härifrån så det var väl kanske enda gången jag träffa henne men kul var det! Världen är liten.
En annan sjuk grej, helt plötsligt när alla står å partar så sätts: Vi sitter här i venten o spelar lite dota med Basshunter på! Asså VA?! Hhaha alla kunde den o ba, YEAAAH SWEEDISH STYLE! alltså haha det var kul.
Glömde tyvärr min kamera, lite synd, men det kommer andra folk lägger säkert upp bilder! Puss
148931_400742683348000_1507077090_n_large

Relaxa

Ååh idag fyller jenny 18 barre!! Det är så sjukt att vi 95or blir 18 iår. Liksom vuxna. Så ikväll missar jag hennes 18 fekkenation o hon ser ut som en prinsessa!! Ååh det var kul att skypa med alla där hemma o dom kommer få en hejdundrande kul kväll!

Nu ligger jag i sängen med katten o läser en bok (hahahha ercan) o sen äter jag min favvo svenne choklad. Inga barn hemma, skönt o rofyllt. Peace


Wii

Vi barn fick ju Wii i julklapp så nu ska vi ner o spela, och Just Dance, haha det är så roligt. Jag såg ju fel på datumet till suprise partyt, det är imorrn. Trodde att det var den 6e idag... Nu är jag planfri. Vet inte riktigt vad som händer, blir väl en chillardag! Pusspuss o kram
 

Shoppingtrött

Åkte hen till Sarah idag o sen åkte vi till Lennox mall. Haha alltså jag hade ingen som helst kraft att shoppa något (efter att ha provat 100 jeans o inga kändes bra) så vi bestämde oss för att gå över till lyxmallet med gucci o prada o kolla på bio i lyxstolarna. Vi såg cirque de soleil, som sög men säterna är grymma som förvandlas till en säng så jag tog en liten nap. Svinskönt. Sen fick vi skjuts hem o jag kom hem vid 8. Sen har jag myst med katten o kollat film. Nu ska jag sova.

Imorrn ska jag på överraskningsfest för Essi som är finsk utbytesstudent. Hon åker nämligen hem den 9onde föralltid så ska säga hejdå o så. Sorgligt! Pusspuss


Softar dag

Idag vaknad jag runt 11. La in all rentvätt i garderoben o sen åkte hela familjen på bio. Vi kollade på Rise of the Guardian, en julfilm som var såååå bra o mysig. Verkligen rekommenderar den. Sen åkte vi hem o jag skypade med min familj vilket var mysigt. Sen käka vi middag å jag kollade på svampbob med harding. Nu skypar jag med fellz o käkar svenskt godis. Fick ju paket hemifrån med massa härligheter o julklappar. Minijulafton för mig idag. Saknar min familj.


hemma i atlanta

Drog iväg runt 7 imorse från hilton head o hem. Jag sov iprincip HELA bilresan, vaknade 2 gånger o sen pladask i djup sömn, så resan gick jättefort för mig. Kom hem o då kubbade barnen till bakgården eftersom tomten hade vart o lämnat av ett litet paket, hehe, en studsmatta. Så det är vad jag har gjort idag, o alla barn. Hoppat studsmatta. Sen fick jag ont i huvet o det har jag haft resten av dagen. Så har bara städat mitt rum o tvättat massa smutstvätt. Så nu är allt rent o fint. Imorrn ska jag nog bara tat lugnt o skypa med min kära familj. O hämta paket också :)
 
Nu ska jag äta min chokladglass som har väntat i frysen på mig! O gosa med katten, gud vad han har saknat mig, ha förföljer mig som en liten slav och pratar med mig. Nu ligger han här i mitt knä, ganska mysigt trots allt. Puss o hej!
Hejdå fina strand, ses snart igen!!

Lazy day

Guudarns blev en sen natt, somnade inte förrens halv 6 på morgonen. Kunde verkligen inte somna. Vaknade runt 12, käka frukost o sen har jag suttit o fixat bilder o lagt in dom på datan o sorterat osv. Tog några timmar. Sen åkte jag med Robin till target o shoppade lite. Lite strumpor och tops o lite nödvändigheter. Vid 6 åkte allesammans till en restaurang med granny o granpas bästisar som är himla snälla o roliga. Jag åt en smarrig ceasar sallad. Sen åkte vi hem o vilade o barnen hade en show för oss. Haha alltså det var så kul.
 
Sen ringde grannarna från igår o ville att jag skulle komma över. Så vid halv 10 gick jag över, o vi åkte å köpte glass o sen satte vi på pitch perfect, himla bra film! Gud det sugero är så sorgligt att jag aldrig mer kommer träffa denna familj igen...Dom bor ju i Californien o kommer till Hilton Head endast över nyår varje år.  Dom är verkligen underbara och det kändes som om jag kännt dom i hela mitt liv typ. Så himla öppna och jag kände mig så himla välkommen. Skulle ringa george om jag åker till Laguna beach under spring break för han går på college i LA. Vore väl för kul om vi ses igen!! Kommer verkligen sakna dom!
 
Hejhej Claire, George o Kitty

HAPPY NEW YEAR

Har haft ett riktigt fett nyår! Kom tillbaka till Hilton Head runt 4 tiden. Tog en dush o gjorde mig fräsh, sen undrade vi. Vad tusan ska vi göra över nyår??

Då gick jag över till grannarna som kom hit från kalifornien, (dom har detta hus som sommarhus, en fet lyxvilla med hot tub o pool o bar o hela köret) o har 3 tonåringar i min ålder. Kille 21, o 2 tjejer på 18 o 16. Sjukt sköna människor! Hängde där i några timmar o blev inbjudn på middag av dom. Vi barn körde till wild wings, ett kycklingsställe, jättegott men starkt! Sen åkte vi hem o dom hade en stor nyårsfest med massa vuxna o vi var dom enda barnen. Så vi gick ner å badade hot tub o drack champange, vuxet.se. Sen gick vi in till alla fartfyllda vuxna o spelade apples to apples. Askul spel. Sen hade vi partyhattar o räknade ner till nyår o skålade o hela köret. Sen traskade vi ner till stranden o smällde smällare o små fyrverkerier! O sen hängde vi bara hos dom tills 3 tiden då jag gick hem o fick sällskap av george, haha gentleman.

Gud det var verkligen sjukt kul. Riktigt minnesvärt nyår. Tänk att det finns så fantastiska människor! Hade verkligen kul ikväll! Gott nytt år allesammans!


RSS 2.0