Påsk utan ägg

Åååh nu saknar hem till Sverige. Där är det riktig påsk å vi är alltid uppe i storlien med familj o släkt o åker skidor o äter massa mat o hänger i snön. Med påskägg o påskmat o påskfjädrar. Men inte här inte. Denna helg är det ju bara jag o Robin hemma. Alla andra kommer hem imorrn. Så jaa här firas påsk liksom ingenting. Jag fick små marshmallows formade som kyklingar, det är den ändå påsk-känslan jag fått. Jaja, jag får vällan vänta tills nästa år å fira påsk på riktigt.
 
Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag sitter fortfarande i pyamas om jag ska vara ärlig. Har suttit i min säng hela dagen o kollat på massa gamla bilder, alltså det kan man ju göra i flera timmar. Har skrattat för mig själv för har tänkt på massa minnen o bilder hur ful man var när man var yngre, eller jaa några år sen. Och typ kläder, hur tänkte man då liksom? Ojojoj, kul iaf! Snart ska jag skypa med familjen, YEEYY!

Lennox

Idag vaknade jag kl. 12, sov som en gris. Vaknade o satt ute o käkade frukost o hängde ute i solen, var så himlan varmt idag, shorts väder. Sen kom sarah med kristine o fer o vi åkte till lennox mall för shopping. Köpte ingenting, hittade verkligen ingenting så tja, men det var kult o kolla runt iaf. Kom hem för en lite stund sen, har tömt mina 2000 bilder från mobilen till datorn så nu har jag äntligen plats på mobilen för nya. Ikväll ska jag kolla svensk film o äta choklad o dricka mjölk. Bra dag!
 
PS. HELLIS ÄR 19 IDAG WEEEEIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU

Fabulös dag scåre

Hejhejhejhejsan
 
Idag har vart en himlans bra dag minsann! Gick i skolan som vanligt, o vädret har vart strålande o över 20 grader. Så 4th period låg vi ute på gräsmattan i 2 timmar o solade o njöt för vi hade ingen lärare. Sweeeet! Efter det taggade vi till till matchen i avondale stadium (där jag bor). O vet ni vad då?!?!?! JAG GJORDE MITT FÖRSTA NICK IN MÅL PÅ HÖRNA!!!! WEEEEYYYY SEGER PÅ DEN!!
 
Det var verkligen så najsigt o snyggt o helt perfekt moment ni vet. Carly sköt hörna o jag stog liksom helt fri så jag hoppade upp o nickade in bollen rakt i mål, jäklarns måste bara skryta lite på den för ett sånt mål har jag alltid velat göra på match o satans vad najs det var! O halva skolan var där o kollade o så fick massor med beröm efteråt. Blev verkligen så himlans glad. Vi vann matchen med 2-0. Vi ligger 1a i region!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har inte hänt på fleraflera år så vår coach är otroligt glad med oss! Efter matchen åkte jag o Robin till en pub/restaurang o käkade burgare o pratade om livet o sen åkte vi hem. Nu är jag fett trött o ska sova. Imorrn ska mina vänner o jag till lennox mall för lite shopping! Pusspusss
 
In action bild från idag när Heather gjorde mål, gud vad varmt det var att spela fotboll idag, jisses tänk när den riktiga sommarn börjar....

Ingen bra dag

Redan imorse kände jag att jag inte var på topp. Så jag gick upp kl. 7, satte på mig mina mjukiskläder o glasögonen o hann inte ens äta frukost o åkte till skolan. Sen ville jag bara hem för jag hade ont i huvet o kände mig bara allmänt hängig, så efter 3rd period kom Tish o hämtade upp mig o skjutsade mig hem.
 
Kom hem o åt o sen gick jag o la mig, somnade å vaknade igen kl. 6. Behövde sömn. Måste sova för att funka. Åt middag sen o har hängt med kidzen. Sen har jag börjat kolla på kungarna av tylösand igen, åååååh vad somrigt o härligt! Blir alldeles glad. Nu ska jag fortsätta kolla. Får se om jag går till skolan imorrn, men tror nog det!  Har ju match på fredag så måste gå på träningen imorrn annars får man inte spela matchen. Juste imorrn åker alla till Hilton Head förutom jag o Robin, så det kommer bli väldigt tomt under helgen. Konstigt. Gunatt!!
 

Tröstsnacks... Gudarns nutella burken är enorm, jag hittade inte den lilla variationen, allt här i USA är extra stort!

Jävla idiot

Är så försablans förbannad. Jag går i en jäkla ghetto skola med massa människor som förstör sig själva. Röker weed, skolkar skolan, hamnar i trubbel, fightas, stjäl, allt möjligt. Väldigt sorgligt att det finns sånna människor. Och nu måste jag få ut min ilska lite hära, för idag hände en grej som är helt cp.
 
Vi hade övning för om det skulle komma terrorister o skjuta i skolan, sk. lockdown. Då samlades alla i vår 2nd period (literatur) i ett hörn av klassrummet o vi var tvugna att vara där under tystnad. Dä under de 15 minutrarna är den en jävel som går runt i klassrummet bakom där alla sitter o hänger, han bara går runt där o byter plats o jag tyckte det verkade fett skumt men struntade i det. Nästa sekund när Sarah skulle kolla klockan på hennes mobil var hennes sprillans nya iphone 5 borta, som låg i hennes jackficka (stängd med dragkedja) vid hennes stol. Han har då stulit hennes telefon och Raol såg att han tog den så han dampade sönder o skrek på honom o sarah med o alla i klassen var skitarga o skrek på honom ge tillbaka telfonen! Men han blånekade o sprang ifrån klassrummet när klockan ringde o försvann föd dagen.
 
Han går i vår 2nd class o vi ser honom varje dag. Han e polisanmäld o det e inte första gången. Sarah fick inte tillbaka sin mobil tyvärr. Vilka idioter det finns. Vågar inte lämna något ur syne numera.

Tjosan

Idag har vi inte gjort nått speciellt! Gått i skolan som vanligt. Jo jag gjorde en skitsmarrig lunch. Sallad, plommon tomater och morötter. Nu ska jag bli nyttig! Det var jättegott verkligen!
 
Sen hade jag fotbollsträning kl. 4-6. Fick skjuts hem o sen har jag spelat spel med tvillingarna o käkat mat. Har gjort en till sallad imorrn till lunch med avokado i, mumms. Känns bra att jag börjat käka "riktig" mat istället för en macka med majonäs, ost o skinka på varje dag. Lite uttjatat vid det här laget. Nu ser jag fram emot lunchen XD
 
Chopped Salad with Agave Mustard Vinaigrette
Fräscht o gött!

Nya vänner

I fredags efter skolan hade jag match igen som vanligt  varje fredag. Vi åkte till Morrow vilket är i ett annat county, tog oss 1 timme. Där mercy-ruled vi det laget (vi vann med 10-0) så det var en kort match. Jag gjorde 2 mål vilket kändes jättejättebra!!
 
Jag fick skjuts hem o vid 8 var jag hemma i huset. Då ringde William o stressade på att jag skulle komma över dit. Så jag fixade så snabbt som möjligt o sen fick jag skjuts dit. Sen åkte vi några stycken hem till en kompis. Hans hus är ett palats, han har till o med en liten damm med ett litet vattenfall på bottenplan. Heliga amalia. Det var iaf en väldans kulig kväll med massa sköna nya människor.
 
Idag har jag suttit o skypat hela dagen. Sen vid 6 kom en kock som lagade mat för oss och skulle liksom försöka "sälja" sina pannor. PRECIS som TV-shop på TVn, fast live istället! Det funkade galant för morsorna nappade på det o köpte dom! Så nu blir det nytt o fräsht matlagning. Nu ska jag sova, skola imorrn. Pusspuss!
 
Här är lite bilder från helgen:

Ibland blir vi lite uttråkade på lektionerna

Häng med cheyerna

Idag efter skolan hade lacross match på planen så vi hade bara kortis-träning i 1 timme. Efter det åkte vi allesammans till Haley, alla tryckte in sig i bilarna med dom som körde till skolan o åkte vidare. Där hade hela fotbollslaget pizzaparty! Det var himlans mysigt o kult! Har verkligen börjat lära känna tjejerna i laget o trivs mer o mer med allesammans vilket känns skönt. Fick skjuts tillbaka till skolan o sen kom hämtning. Kom hem vid 8 o nu ligger jag i sängen o ska sova.

Här är mina underbara vänner Danna, Haley o Ashley!


Los yogapants

Jag lever i mina yogabrallor. Alltså det är det ändå jag har på mig. Typ, ne men i vanliga fall har jag ju jeans. Men nu när jag börjat använda strechbyxorna så kan jag inte sluta anväda dom. Så jäkla underbart sköna o man kan röra sig fritt o bara slänga på sig dom på mornarna. Egentligen får man inte ha sånna för "dresscoden" på skolan, men rektorn har inte sagt till mig så det e chillanpillan.
 
Efter skolan åkte jag med JV fotbollslaget till deras match. Jag har lärt känna dom allesammans eftersom jag spelade lite med dom förut, o dom e så himla härliga o sköna! Dom ser mig liksom som "ledare" för deras lag eller lite som manager för jag hänger liksom lite så med deras tränare å han säger åt mig att lära laget det jag kan o förklara olika taktiker. Så jag värmde upp dom för innan matchen idag o gjorde lite olika övningar å sånt, det var kul! Coach-surri liksom!! Dom är från middle school o några från high-school så åldrar från 13-16 år.
Sen stannade jag o kollade o dom vann med 3-0! Deras 2ndra vinst!! WEEEII! Sen fick vi skjuts hem o nu ska jag sova, är satans trött.
 
Träning har jag imorrn, det ska bli lite kyligare imorrn så på med kläder blirt! Pussohej!

Fantastiskt

Jag har hängt med Fer hela dagen idag. Vi hade kort dag idag, sen gick vi till parken i shorts o tisha o låg o njöt i solen ett par timmar. Sen kom Cate ner o joinade oss. Underbart o fantastiskt väder. Gud vad man blir glad o pig såfort det är varmt o soligt! Så himlans härligt.
Sen kom våran nyfunna vän Matt som går på privatskola i närheten, med sin jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääkligt coola fräna o snyggaste bilen jag sett helt seriöst o plockade upp Fer o mig o så fick vi skjuts tillbaka till skolan för vi hade fotboll så han droppade oss där.
 
A free wallpaper depicting a luxury modern black car.
Sån här var bilen typ
 
Sen har jag spelat fotboll sen 4 till 6. Nu sitter jag med Harding o kollar Rudolf med röda mulen o barnvaktar. Tror resten av familjen kommer snart.

Riktig rackarbajsarns bra dag har det vart idag. Förutom att min bränna är lite, hehe, aa


Trötta surran här

Hjälparns vad trött jag vart. Gick knappt å gå ur sängen imorse. Har inte gjort ett dugg på någon av lektionerna för halva skolan har haft "graduation tests" o vi utbytesstudenter behöver ju inte göra sånt så vi har inte gjort ett skvatt idag alltså. Jag valde att åka hem efter skolan för jag var som en zombie. Så jag skippade fotbollen. Kom hem o gick till sängen för att kolla lite data men somnade o vaknade kl. 7 igen av att det åskade så högt. Gick o åt middag o sen har jag lekt med Harding. Har även lyssnat på flera timmars disskusion med Robin o hennes mamma (som är här över några dagar) som har olika åsikter inom politik. Herregud alltså, dom grälar verkligen. Sen vill dom ha min åsikt jag ba': eeeh jag ska nog sova nu.
Så nu ligger jag i sängen o ska kolla på nån svennefilm o sova djupt.
 
Förresten en megakul grej som hände imorse. Ni vet varje morgon har vi "announcement" över hela skolans högtalare o vi måste stå pledge för amerika, o så ropade dom upp att tjejernas Varsity lag vann matchen i fredags o så kom: And congratulations goes to Susanna Nyberg #2 who scored 2 goals and made 1 assist!
 
SÅÅÅÅ COOOLT inte varje dag man får höra sitt namn i skolans högtalarna. Flera kom fram efter det o ba: Yeeey susanna I heard ur name! Congratulations for the goals! UNTZUNTZUNTZ blev micket glaaaad!

Awesome

Igår var en av dom bästa kvällarna här i usa. Allt var bara asnajs o varmt, först vann vi matchen mot Newton 10-0 så matchen avbröts pga "mercy-rule". Jag gjorde 2 mål dessutom vilket jag blev väldigt glad för. Sen efter matchen åkte jag hem o duschade så o gjorde mig iordning för Cates 18 fiezta, det var jättekul. Massa god mat o kassa kuligheter o nya människor. Vi lärde känna en grupp riktiga sköningar som vi ska börja hänga med nu för dom går inte i vår skola. Det blev inte så mycket sömn inatt så har vart ganska trött idag. Kom hem vid 12 o sen har jag legat ute i stekande solen o solat o svettats o läst bok å käkat chirre. Måste ha solkräm ute annars bränner man sig.
 
Nu ska jag packa kappsäcken för ikväll är det nästa partaj vilket jag hoppas också blir kul! Vi alla ska sova hos Sarah efter så skriver imorrn mer! Tog inga bilder, dom är i min hjärna! Pussohej
 


Vrålskön dag

Vilken wuuuuuunderbar dag!
 
Skolan var som vanligt, o dagens väder var helt fantastiskt! Klarblå himmel o sol vilket gör mig på sånt himlans bra humör. Efter skolan hjälpte jag till o fixa lite för JVs fotbollsmatch, sen gick jag o Sarah till vårat favvocafé o köpte brownie o satt ute o solen o njöt. Bredvid satt en kille som var fett duktig på gitarr så han blev vår vän o satt å spelade så fint för oss, det var verkligen najs! Vid halv 6 tog hon bussen hem o jag gick tillbaka till skolan för fotbollsträning. Då blev det lite kyligare men ändå helt ok.
 
När jag kom hem så var Robins mamma här från Florida. Hon ska stanna över helgen o åker hem måndag. Hon gav mig en påsk-korg med godis i vilket var mysigt! Känns verkligen inte som påsk haha, hade helt glömt att det finns. Käkade middag o kollade på american idol med granny o nu ligger jag i sängen dödstrött. Ska sova nu.
 
I helgen kommer jag ha fullt upp. Imorrn efter skolan så har jag match här i avondale, (5 min gång från mitt hus är stadium) så efter matchen har Cate sin 18 fest. Så efter matchen får jag skynda hem o fixa mig fin för det. Det ska bli riktigt kul. På lördag är jag bjuden till ett annat party 2 killar som har hyrt club o DJ o hela köret så det ska också bli kult! Riktig partaj-helg! Ne nu somnar jag, PUSSPUSS
 


Lite utmattad

Allting är full rulle här iprincip hela tiden. Lååååånga dagar, träning o matcher lite hela tiden, skola, saker man måste fixa o hej o hå. Så idag var jag så trött o vaknade inte förrens kl. 7 så jag stannade hemma idag för att ta o vila o bara slappa. Skönt ja.
 
Igår hade jag match, vi förlorade 1-0. Vi spelade jättedåligt, alla var alldeles trötta o sega o verkligen spelade dåligt, så det var lite synd. Sen var mina kompisar o kollade så jag gick upp till dom på läktaren o sen spelade killarna efter oss så jag stannade o kollade på dom med. Kom hem kl. 10 så somnade sent.
 
Som sagt, nu ligger jag i sängen med katten o vilar, ska kolla på nån mysig tecknad film. Det är jättefint väder så kanske går ut o springer sen, får se. Skönt att jag stannade hemma iaf, det behövde jag. Hörs sen!!
 
saknar mitt rum lite granna faktiskt

Lö weekend

Ja vad har jag haft för mig i helgen då?
 
Igår åkte jag hem till William där Cate o David o Fer o Kristine var. Vi hängde där o hade det bara allmänt bra. Vi hade äggkastartävling o jag o fer ägde! (dom har nämligen egna höns som värper så vi stal 6 ägg o tävlade med). Sen hängde vi där hela kvällen o gjorde en massa kult tills 12  då han skjutsade hem oss.
 
Imorse så vaknade vi upp till strålande sol. Jag o Fer gick ner till gymmet o gymmade 1 tills vi dog sen tog vi vårt pick o pack o la oss o solade i 22 grader o stekande sol o vrålhög musik, fyfaarao vad underbart det var. Älska-livet-moment helt klart. Sen skypade jag med Sverige o sen fick jag skjuts hem. Nu har jag ätit middag o hänger på mitt rum o chillar. Har liksom öppnat hela mitt fönster för det är fortfarande 20 grader ute o klockan är liksom 8 o jag glider runt i shorts. UNDERBART! Nu ska jag kolla serie o sen gå o sova tidigt. Pusselipusss
 


WOOOHOOOOOO!

Vilken underbar match! Världens finaste väder, vinst med 8-0 i region-game vilket betyder att vi är ett snäpp närmre att gå till state!! O inte nog med det, JAG GJORDE MITT FÖRSTA MÅL HÄR I DETTA LAG! Weeiii! jag spelade striker, vilket är den som spelar uppe i topp o skjuter mål. Det var verkligen så najsigt. Efter första målet gjorde jag ett till mål, men det räknade dom bort för jag var "offside" vilket jag verkligen inte var menmen.. Är så glad ändå!
 
Efter matchen fick jag massa beröm o blev så glad i hela kroppen! Sen eftersom hela familjen var där i såg på så åkte vi efter till Chick-a-file o köpte middag till mig o sen åkte vi hem. Nu ligger jag i sängen nydushad o fräsh o ska kolla på PLL som jag inte haft tid att se, o käka chokladglass. Firar att jag gjort mitt första mål, seger på den!
 
Såhär glad är jag

Låååång helg

 

 

Har glömt o kriva lite hära.
 
Nu har vi långhelg! Ledig idag från skolan, soooft! Så igår efter fotbollsträningen tog jag o Fer bussen till mataffär o köpte snacks o jordgubbar o choklad o hyrde film. Sen gick vi hem till henne o så kom Ken o Sarah o vi låg på golvet med massa filtar o godis o kollade skräckisar. Somnade fett tidigt o för vi var döda. Sen blev vi väckte av hennes mamma som trodde vi hade skola så hon ba: UPP O HOPPA KLOCKAN ÄR JU HALV 8 NI HAR JU SKOLAA!!! o kasta kuddar på oss, skön morgon. Kunde inte somna om efter det så vi gick ut i strålande solen o har legat o lyssnat på musik o solat nån timme. Det är SÅ varmt i solen man svettas.
 
Nu är jag hemma o ska snart ha fotbollsmatch. Gud det är så varmt kommer seriöst dö. Det är ju najs men inte när man spelar fotboll då man lökar sönder. Hela min familj ska komma o kolla denna match så det ska bli kul, första gången dom kommer med! Skriver när jag e heemmaaaa igen


ÄNTLIGEN

JAG FÅR SPELA NU!!!! Yaaayyy! Så jeklans glad jag blev. Fick ett sms av coachen på lektionen o blev baotaglad! Har väntat typ 2 veckor nu, så nu äntligen fick vi godkännande av countyt. Nice!

Idag efter skolan hade vi match i vita uniformer. Det spöregnade o planen var helt lerig o geggig. Så tjaa, det blev ett väldigt geggigt o smutsigt spelande med glidtacklinar o trillningar. Haha, vi vann iaf med 4-0. Känns kul o spela igen!! Nu somnar jag är trött som tusan. Pusspusss
Vinnarfejs


Nytt o fräscht

Detta låg i ett paket till mig från skolan, yey! Fick äntligen min rätta uniformen, ny o fräsh o ingen gammal o uttvättad. Idag hade vi match, o jag är fortfarande inte tillåten att spela på plan. Så frustrerande men min coach försöker fixa det till på fredag då vi har match. Imorrn har vi match igen, o då kommer jag förmodligen också få sitta på bänken. Vi förlorade iaf matchen mot Lakeside 1-0. Jättenära 1-1 men najj. Idag har vart en ganska bra dag, har träffat massa kompisar som jag hade klass med förra semestern som jag aldrig ser längre, men idag var en speciell dag.

Nu ska jag sova, är sååå fruktansvärt trött. Somnade i soffan. Kommer hem sent imorrn å! Gud jag kommer alltid hem runt 8-9 tiden numera. Jäääkla långa dagar. Pussohej från trött chey


21 and over

Såg på bio i lördags, den var grym! Verkligen awesome, han som gjort project X filmen gjorde denna film med. Den var så rolig o bra, typisk tonårsfilm! SE DEEENN!!!! 5/5 toasters!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Det har vart en av dom kallaste dagarna idag, bara 3 grader. Fyfy. Men imorrn ska det bli 15 igen! Har fått mycket plugg gjort idag, o sen har vi ätit burritos o kollat lite film. Har just duschat o är alldeles jätteren med allt nytt o fräscht. Älskar den känslan när man ska gå o lägga sig o så luktar man gott å! Nu blir det lejonkungen, pussepuss

1 mars

Heliga satan det är redan mars. Nu flyger seriöst tiden.
 
Idag hade jag ingen fotbollsträning så jag åkte hem till Sarah. Vi lagade mat, gjorde varm choklad, tog en liten tupplur, kollade film o lite sånt. Sen kom Michael hem o då åkte vi till en gammal Shake and Stake restaurang som var som ett diner förr i tiden. Jättecoolt var det. Käkade burgare o sen fick jag skjuts hem vid 8. Sen har jag pratat med många vänner på fejjan o även sett The vow som var en sååån bra o fin film. O nu somnar jag, mina ögonlock plumsar ihop. Imorrn ska jag göra ett par grejser som ska bli kult! Nu ska jag sleepa. Ching!

RSS 2.0