Sjukling

Är hemma idag för jag är sjuk. Det suger för det är ju halloween. Vill se hur alla är utklädda i skolan men nej istället ligger jag här i sängen med näsdukar o te o honungsgrejer. Fasen då. Efter skolan kommer massa folk över hit o ska käka middag o gå trick or treat. Hela vägen stängs ner för detta med poliser å så så det är sjukt stort! Ååh hoppas jag mår bättre snart. Ska sova lite sen ska jag skypa med min familj. Pusspuss

Skulle kunna dö för lite svenne-candy nu


17 barre!!!!!!

För det är ingen vanlig dag för det är surrans födelsedag!!! Tjohooooo är nu 17 bast! Riktig gamling! Vaknade upp med världens förkylning o halsont.. Bra start.. Njee, sen fick jag vänta på skolbussen i en kvart ute i stormen och endast 4 grader!!!!!!! Fyfan höll seriöst på att dö ville ringa Tish o säga att jag ville hem igen, men det gjorde jag inte.

Har vart en ganska vanlig dag (fast kallt som tusan) o har fått många grattis o så det är alltid kult:) Däremot har jag varit jätte känslosam idag, har vart nära på å börja gråta flera gånger för jag började tänka på hemma så mycket o min familj. Det var ganska jobbigt men så blor det ibland. Men det blev bättre under dagen.

Sen är jag alltid den sista, ensam, på skolbussen som blir avsläppt för chaffisen tar en annan route nu. Så jag är sista man, så hon släpper av mig precis utanför ytterdörren för hon tycker synd om mig. Lyx, annats måste jag gå 10 min från närmsta stopp.

När jag kom hem gjorde vi halloween pumpor, det var min första gång så det var kul! Sen åkte vi på restaurang till ett sushi-ställe o åt massa gott! Sen slutade det med en fet chokladtårta å sång! Känns skönt å säg att jag är 17 å inte fjuttiga 16 nu! Katchiiing!


ZzZzZzz

Det blev inte många timmars sömn inatt eftersom jag kom hem så sent o kl. 12 när jag prata med fellz så kom jag på att jag hade en projektinlämning som jag hade glömt bort totalt. Så jag satt uppe o kollade på film medans jag klippte o klistrade ihop massa grejer. Blev klar kl. 4 så det blev lite sent. Försov mig ganska grovt så hade en kvart på mig att fixa mig o göra lunch. Men jag hann! Dagen rullade på ganska snabbt, men var som en zombie idag.
 
Kom hem vid 4 som alla andra dagar. Åt mellis, lekte med barnen, åt middag, gosade med katten (som dräglar när den spinner), gjort läxa, duschat och lanat lite data. Det är vad jag har gjort. O nu ska jag kolla på film o sova. Nu e kl. 9.15 så jag har gött om tid, kommer somna som en stock. Vi hörs imorrn, när jag inte längre är 16 barre! WEHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
har fått ett jättegosigt duntäcke som är jättefint så himlans cooozyyyy!

Six flags

Jag sov hos Sarah efter Netherworld, så vi vaknade runt 11 o käkade frukost. Sen skyndade vi oss o fick skjuts till 6 flags. Det var så himla kallt idag. Alltså det var helt sjukt. Det var 14 grader idag, vilket var världens skillnad från tidigare dagar vilket har varit 25. Det är så stora temperaturskillnader i denna stat vilket är lite jobbigt menmen. Det har varit en skitkul dag idag iaf! 6 flags är för er som inte vet ett JÄTTEstort nöjesfält med sjuka berg-o-dalbanor o attraktioner. Vi var där i 8 timmar, har ganska ont i fossingarna nu. Men det var inte så fasligt mycket folk där vilket var skönt för köerna var inte så brutala som dom brukar vara.
 
Här är lite telefonbilder från idag!
 
 

Mäkta stora roller coasters. Skrek så min röst är alleles målbrottig.


Netherworld

 
Så i lördags fick jag skjuts hem till Sarah runt 2. Sen åkte vi till Decatur mall o strosade runt på gatorna. Jag köpte en jättesöt klänning som jag gillar jättemycket. O så visade det sig att kassörskan hade en syster som bor i Sverige i Uppsala, jag ba: meeen vaa?! Mina zyrror bor ju där?!?! WOoaaah! Då blev vi alldeles uppspelta båda två å så kunde hon prata lite svenska så det var kul. Jag lovade att komma tillbaka o hon blev så glad. Världen är allt liten. (Appråpå att världen är liten, vänta bara..)
 
Hehe dagens köp från kassörskan med den uppsaliska-systern.
 
Så på kvällen kom Ken o runt 9 anlände vi till "Netherworld" vilket är ett grovt stort haunted house. Sjukt läskigt o ALLA går dit under halloween. Det var helt proppat med folk, flera tusen. Och vi stog i kö i 1,5 timme för att komma in. Brutalt men fett värt. Okej, så när vi står i kön så tittar man ju alltid på människorna i kön lite sådär smått när man är uttråkad. Ibland får man lite småakward ögonkontakt o tittar snabbt ner så man inte ska verka som ett creep. Så ja tittar upp o får snabbt ögonkontakt med en tjej med brunt hår, och så tittar jag bort vidare mot nått annat. Så kollade jag tillbaka igen för att jag tyckte jag kände igen henne. Och vem är det jag ser?!?!?! LOVISA CLAUSEN?!?!?!?!???!?!?! WTF?!?! Vi står i chock i några sekunder o bara glor på varandra å ba: VAAAAAAAAAAAAAAAA?!?!? Jag kastade mig på henne o blev helt galen, seriöst. Helt sjukt. Det kändes som om jag drömde. Världen är helt sjukt jäkla liten.
 
 
Tillbaka till spökhuset. Det var iaf som en stor club när vi köade. En dj spelade o strobe-lights blinkade och alla dansade till den tunga musiken som spelades för att hålla sig varma. Det gjorde att tiden gick lite snabbare. När vi kom fram till ingången mötte vi upp våra 3 vänner o gick med dom. Det var skitläskigt därinne. Haha asså man blev så skrämd o monster bara ploppade upp från ingenstans, skrek som en liten bebis. Sen på slutet var det en kille som var en chainsaw massacre som stängde in mig i ett hörn o skrek o ba: UU SCAAARED HUUH!??!? O gasade med motorsågen sådär i skräckfilmer när den ska mörda någon oskyldig stackare. Jag höll på att skita i brallan. Men det var verkligen himla kul o läskigt. Grym halloweenkväll vare och helt klart värt köandet. 5/5 toasters!
 
Här är hela gänget innan vi vandrade in i mardrömmen

Fredag-kväll

Jag var ju på haunted hause på kvällen med Kelsey. Först när vi kom dit så tänkte vi: Åherregud vad är detta? För det var nämligen typ inga där och det kändes jätte oläskigt o fjompigt. Men sen när vi väl gick in i huset så var det fett läskigt, massa clowner hoppade ut från ingenstans och massa läskiga figurer skrämdes o det var mörkt o kusligt. Så det var faktiskt kul! Sen gick vi till Waffle House o käkade våfflor mitt i natten. Det var jättemysigt!
 
Skriver helgen i olika inlägg så det inte blir för långt o tråkigt för er att läsa. Puzzelipuzz
 

Teach me how to dougie

Hejsan alleman!
 
Idag hade vi pep rally i skolan. Det är liksom när man "taggar till" med hela skolan liksom o får bra schoolspirit nivet. Det var sjukt. Vi är ju omkring 2000 pers i min skola så alla samlades i gympasalen där det var uppdelat seniors, juniors, sophmores o freshmens. Sen dansade cheerleaders o marching band o "dazzling divas" (en tjejgrupp som dansar vääldigt utmanande) o sen random dancebattles. Den här skolan är helt galen. Lärarna satte på "Teach me how to dougie" och dansade dougie och sen sprang alla ner med dom o alla började dansa. Haha asså det var helt kaos. O alla körde samma dans det var fett kul o coolt att se att typ alla kunde de. Sen var dom tvugna att stänga av för folk började dansa för grovt. NONONO. Det var typ som ett stort party tills det avbröts. Sen slutade vi och såklar blev det fight när alla väntade på skolbussarna. BRA SCHOOLSPIRIT VERKLIGEN!
Sen var det en kille i min 3dje klass som var vrålhög också. Han var verkligen så lost o blev väldigt busted. Ajabaja.
 
Nu har jag ätit middag med erica på skype. Jag är ensam hemma för min familj är på olika håll o kanter. Jag sitter o väntar på att bli upphämtad av min chompis för vi ska till ett haunted house här i närheten:) Det ska bli kuuul o läääääskigt! PEACE OUT
 

Hehe bra bilder men ni förstår vad det är iaf


Hejhej

Goddagens, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu är alldeles trött i hjärnan.
 
Idag har vart en jobbig dag. Jag har haft kramp i magen på vänster sida hela dan, så jag har lidit genom skolan idag. Hade matteprov också som jag o Sarah missat, så vi fick  gå iväg till bibblan o skriva det där. Vi var ensamma där så vi diskuterade o jag fick mycket hjälp för jag suger på matte så jag hoppas det gick bra. Sen har det vart en vanlig dag. När jag kom hem gjorde jag klart mitt projekt o vilade min mage. Sen mådde jag bättre o gick ut o lekte med ungarna bland alla halloween-prylar i trädgårn i typ 2 timmar. Ni ska se när det är halloween här, jag ska plåta som aldrig förr!
Ser fram emot helgen har en massa kuliga grejer pågång!:)
 

Lyckligt lottad

Nu är jag hemma. Fick ett varmt välkomnande hem av Robin o hundrana, resten av familjen sov. Jag har just berättat allt vi har gjort o hon tycker det är så kul o höra. Sen kom vi fram till en sak. Eller det är något jag själv tänkt på också. Jag är himla lyckligt lottad.
 
Jag har hamnat i en familj som jag verkligen känner mig hemma med. Jag känner mig inte otrygg alls och jag kan gå runt som om detta vore mitt egna hem. Familjen är så avslappnad och även lite småkaotiskt vilket jag tycker om för det passar mig väldgt bra. Jag kan vara helt mig själv här. Den andra saken jag är himla glad för är att jag älskar ju att resa och göra små tripper o uppleva nya platser. Jag har varit här i USA i snart 3 månader och jag har redan fått uppleva så himla många andra platser. Jag har varit i New York 1 vecka innan jag kom till min värdfamilj. Jag har varit på Hilton Head, en paradis ö i SC. Jag har varit på roadtrip genom hela Usa:s östkust, med längre stop i Washington DC och Conneticut. Jag har fått åka med Sarah till Charleston, South Carolina vilket var en helt underbar weekend med sol o bad!!
 
Jag är så glad o tacksam för alla saker jag får uppleva här. Jag blir nästan alldeles rörd. Det är inte många som får uppleva sånt här. Jag är så himlahimla glad att jag bestämde mig för att åka som utbytesstudent till USA. Gudarns vilka äventyr jag har vart med om under de 3 senaste månaderna. Alla dessa småresor är ju också extra bonus på denna stora resa, kan inte ens förklara hur tacksam jag är och vilken himla chans jag har fått att göra det jag älskar.
 
Detta år för mig handlar om att uppleva nya saker. Och än är det inte slut. Jag vet att jag ska åka tillbaka till Conneticut i december tror jag att det var, för ett till bröllop. (Vilket betyder bila genom hela öskusten igen), åka tillbaka till Hilton Head där granny and grandpa bor. Och i januari/februari ska jag följa med Sarah till Florida!!!! (WOOAAAAAHHH) Jag är en lyckligt lottad jävel må jag säga. Det här kommer bli ett fortsatt sjuhelsike dunderbra år!
 

// Surri von mästare purri


Kan inte bli bättre än såhär

Njuter av varenda sekund just nu


Spökeri

Så imorse åkte vi in till Charleston o traskade runt vid havet o kollade på alla sjuka villor som låg där. Gick på marknader o kollade runt i små butiques. Sen köpte vi mackor o åkte till stranden o chillade ett tag o åt lunch. Därefter åkte vi hem, fixade oss till middag o åkte runt 5 till ett mexikanskt ställe. Där träffade vi Sarahs värdpappa Mikaels arbetskamrat från Rumänien, han var jättekul. Vi åt middag tillsammans sen åkte vi vidare till en annan av hans arbetspolare, där drack de drinkar o hade det trevligt. Dom hade 2 tjejer på 7 o 10 år så vi körde "just dance" med dom ett tag. Kl 9 åkte vi ner till Charleston igen där vi skulle gå på "ghost tour". Det började 9.40 o slutade 11. Det var spännande o ledaren berättade massa spökhistorier o när dom hade tagit bilder så hade det dykt upp spöken på bilderna. Faktiskt rätt häftigt men vet inte riktigt om jag tror på sånt eller ej. Mem coolt var det!

O förresten idag fyller minå syrra 20 år! GRATTIISSS APPLÅÅDER!!!!


Dinner

Ska åka å käka mexikano nu, hörs snart å ska berätta om dan! Kizzez


Paradis

Detta är verkligen ett paradis. Det är så himla fint, jag fattar inte att jag får vara med om sånna här upplevelser. Det känns som om vi är i Florida. Imorse bjöds det på fruktsallad och yogurt ute på terrassen bland palmerna o i morgonsolen. (huset är så himla fint, har mitt egna rum med världens skönaste säng. Skulle vara så fränt att bo här. Tennisbanan o poolen ligger precis utanför dörren o beachen ligger 7 min härifrån. Drömläge)
Efter frukosten åkte vi direkt till stranden. Alltså ni ska se husen som ligger precis vid stranden, SJUKASTE lyorna jag sett. Ska plåta dom för er.
På stranden badade o solade vi, brände mig en smula som alltid. Så himla skönt med typ 30 grader o svalkande hav. Saknat stranden. Sen åkte vi å käkade jättegod lunch. Sen åkte vi hem o duschade o fixade oss för middag på restaurang. Där träffade vi några av föräldrarns kompisar (varav 1 dam som hade vart utbytesstudent i Sverige för 50 år sen) coolt. Så hon var väääldans pratglad o ville berätta massa historier om det vilket var kul. Kom hem runt 11 o då gick jag o Sarah o kollade film på världens största TV. Typ en 42tum x2.

Nu ska vi sova så vi kommer upp imorgon, ska till stranden lite tidigare så vi har mer tid där! Pusspuss


Ut på äventyr igen...

 
Ja har förresten inte sagt det men imorrn direkt efter skolan drar jag o Sarah till South Carolina för lite sol o bad! Hennes värdföräldrar ska dit så då undrade dom om jag vill hänka på. Ja det tackar man ju inte nej till. Vi ska till Charleston precis vid stranden o chilla o softa. Ska bli jätteskönt. Men en bra bit är det ju, typ 5 timmar bilresa men jag är ju van. Kommer säkert somna det är jag expert på. Kommer hem på söndag. Peace out homizzz!
 
Saknar syrrorna

Call me maybe

Guuuuuuuu jag har haft den låten på skallen hela dagen idag.... Och nu när jag satte på spotify på randon låt så sattes den igång. VAD VILL DEN?!?!??!
 
Nåväl, idag hade jag gitarr i 3 timmar imorse. Slappaste lektionen jag vart med om, satt liksom o plinkade gitarr hela tiden.. Ne inte hela tiden men nästan. En kille somnade till o med bland gitarr-stället. Riktigt lame, menmen. Sen hade  vi vanliga lektioner. 2 killar från min matteklass satt hela lektionen o grälade. Trodde nästan det skulle bli fight. Jag sitter liksom mellan dom o dom höll på: Om du inte slutar kaxa så fåru spö fattru broh? Inte på svenska då men sen slutade dom prata. Kändes lite småakward. Sen hade vi ingen sista lektion utan vi kollade på teater i aulan som dramaklassen hade gjort. Det var helt OK.
 
Nu är jag hemma och småungarna är på halloweenkalas och på fotboll. Lite utspridda. Jag är själv hemma och har tvättat lite kläder, haha vad jag känner mig vuxen. Snart kommer dom väl hem o ska käka middag. Jag är hungrig. PUSS
 


Vanlig tisdag

Hola que pasa?
 
Idag vart en vanlig tisdag, inget speciellt hände faktiskt. Kom till skolan brutalt tidigt, skolbussen var där redan 7.36... Det är såååååå lame att sitta i gympasalen o vänta, hatar verkligen det.
 
Kom hem från skolan 4 som vanligt o sen kom min nya Local Coordinator förbi o skulle kolla så jag hade allt jag behövde och lite sånt. Hon var allt en härlig o kul dam! Sen har jag inte gjort så mycket idag. Har vart läxfri så har sprungit runt på trädgårn med barnen o lekt massa lekar. Har varit lekledare i typ 2 timmar ute så mammorna fick vila sig från allt skrik o gnäll.
 
Nu har jag just övat svenska med Callie, hon är så duktig o lär sig fort! Det uppskattar dom här så jag ska lära dom så mycket dom vill! Nu ska jag sova är helt död efter allt lek o spring. Ska upp tidigt imorrn o snacka med ercis, puss o godnatt!

Känslosam

Idag försov jag mig en gnutta så fick köra rally till bussen. Jag såg bussen o sprang för den hade stannat vid ett rödljus så jag hann precis. Pjuuh. Var så HIMLA seg dag idag jag har aldrig vart med om nått mer slowmotion. Alla hade typ världens påsar under ögonen och typ mer än hälften av eleverna i mina klasser jag hade gick ner i ide och sov med huvet på bänken. Själv somnade jag endast i gitarren. Förfärlig trött dag idag. Kanske för att det vart homecoming-vecka o kanske alla har festat för hårt i helgen troligtvis. Kan så vara.
 
Ialla fall för en timme sen eller så gjorde jag te och en knäckemacka med kaviar på. (Ja det var mina gåvor till familjen men ingen tycks gilla det så likabra att nån käkar det). Så satte jag mig i min säng o så var den här "Some die young"-låten på (acoustic cover med Gavin Mikhail) o så skymtade jag ramen med mamma o pappa på o så plötsligt fällde jag en tår eller två. Fick värsta klumpen i magen o allt blev så himla känslomässigt för en smula. Saknar min familj så mycket! Men det hör ju till detta stora äventyr jag gett mig in på. Det är så sjukt att jag faktiskt bor i USA. Har vart här i 74 dagar nu. Herregud alltså.
 
Hade en photoshoot med mig själv bara för att lätta på känslorna lite. Kändes bättre efteråt.

Halloween feeling

Ok, filmen var skitläskig. Satt seriöst nästan halva filmen med händerna för ögonen och fingrarna i öronen för att jag inte skulle skita ner mig av rädsla. Jisses alltså! När filmen var slut runt 8 vandrade vi hem till Sarah, i hennes neighborhood går dom lös med halloween-pynt!
 
Rädd att skeletten skulle få liv o hugga huvet av mig

På bio

Ska dra till Sarah nu o vi ska ner till mallet o kolla bio. Tror vi ska se "The Sinister". CREAAAPYYY! Aja jag väntar iaf på att nån ska komma hem så jag kan få skjuts dit. Uttråkad chey.se
 
Sommar fortfarande, fett nirr att man kan glida runt barbent. 24 grader nu =D

Bulgarian party

Såhär såg min kväll ut! Det var ett bulgariskt party på en pub, haha vilket äventyr! Har lärt mig hur man dansar bulgarian style nu, oppaa!!


Homecoming game

Kom just hem fron matchen! Vi forlorade dock men jeeeklarns vilket drag det var po lektarn! Det var helt fullproppat med folk der! So himla kul!


Live from Jogli Mogli

Sitter o kekar frozen yogurt, mekta gott. Nu ska jag o Ken hem till Sarah o gota oss redo for homecoming game! Yaaay!


Jammar

Nästa vecka på fredag så ska vi ha uppträdande på gitarren. Och jag o mina vänner Ken o Joey ska spela tillsammans. Vi har hittat på en egen låt helt själva och det låter fett bra. Det är ganska sjukt. Jag kan försöka spela in och visa för er, alltså vi är så stolta! Jag är rythm o så har vi bas och melodi också. Älskar gitarr måste bara säga det. Det är så kul o jamma och sitta o plinka ihop nått litet eget.
 
Efter skolan idag var det yogaclub. Jag glömde kläder så jag hade yoga i mina tighta jeans. Alla skämtade om att mina byxor skulle spricka, men det gjorde dom icke som tur var! Sen tog jag o Sarah Emorybussen hem till henne och käkade morotstårta o kollade PLL. Sen fick jag skjuts hem av Robin och sen skulle småungarna ut och "ghosta" deras kompisar här i neighborhoodet. Det går ut på att man sätter en skylt i deras trädgård med ett spöke där det står "ghosted" och sen ger man en liten treat utanför dörren. Detta ska man göra i smyg, när man är klar plingar man på dörren och kubbar bort så man inte blir sedd. Det var allt ett äventyr.
 
Imorrn är det "floatbuildning-parad" i skolan. Alla årskurser tävlar mot varandra. Nuvarnade juniors vann förra året, får se vem som vinner detta? Homecoming game imorrn med! Imorrn blire å ta med kameran. KISS
 
Köpte denna awesome skoltröjan idag. Måste ha den imorrn, nämligen schoolspirit dagen. Synd att inte den röda djävulen var med på tröjan...

Onsdag 10 oktober

Idag har hag vart i skolan. Imorse var jag tvungen att gå på tutorial till anatomy för jag hade missat. Gjorde 2 förhör som jag inte hade tränat på, men fick 100 på både. Mäkta seger!! Sen 2nd period gick vi till gympasalen och kollade när "armen" i skolan hade parad. Det var fett intressant. GIIIIIVAKT! Sen var det en vanlig dag. Efter skolan åkte Sarah med mig hem och vi gick ner till tennisbanan och spelade tennis i nästan 2 timmar. Det var fett skoj o det kändes som om jag var på landet o spelade. Det är fortfarande varmt här så man kan gå runt i shorts o t-shirt. Det är ganska insane, det är liksom snart mitten av oktober.
 
Nu har jag just gjort klart min inlämning till anatomy o skypar med fellz nu o äter chokladkyssar. Supersmarrigt. Denna vecka har jag fullproppad med olika saker jag ska göra men jag ska försöka skriva så här så gott det går. Vi hörs imorrn igen! PUSSPUSS
 

Min resa i bilder

Genom New York
Word War 2 Memorial
The reflecting pool
Här spelades  "Forrest Gump" in, nivet när han springer runt o letar efter Jenny.
Vita huset
Stel.chey_95
Tish's systers man hade med sig en present till mig, så glad jag blev! (min granny i bakgrunden, hon är världens snällaste)
På bröllopet, fancypancy. Blev så bra vän med Jack o Caroline.Från att vara totalt främlingar så bodde jag själv med dom i 2 dagar o sen blev vi bästa vänner. Ses igen i december!
 
Sammanfattning:
 
Turistade i Washington DC 2 dagar. Åkte vidare till Conneticut och jag bodde hos min värdmammas kusiner i 2 dagar. Världens snällaste! Mötte upp HELA släkten på stranden för släktträff! Bröllop på kvällen. Hur kul som helst! Åkte tillbaka till Virginia, sov över hos Tish's syrra, åkte hem. Mäkta kul resa. Ska tillbaka på ett annat bröllop i december. Då ska jag, Caroline och Jack vara barnvakter åt alla kids. Längtar tills jag får träffa dom igen!

Bästa veckan!

Idag kom jag hem. För ett par timmar sen. Jag är alldeles slut och har haft det helt underbart och fantastiskt! Detta har varit den bästa veckan i USA helt klart. Åh så skoj det har vart. Jag skriver mer imorgon och så kommer en massa bilder läggas upp också. Har färdats genom 9 olika stater (utan Georgia), med stopp i varenda stat. Så ja under 7 dagar har jag satt min fot i 9 olika delar av USA, rätt så häftigt! Såhär har vi färdats:
 
Georgia, South Carolina, North Carolina, Virginia, Washington DC, Maryland, Delaware, New Jersey, New York, Conneticut.

another day in virginia

Snart ska jag go o legga mig. Bilen avgor kl. 6 imorgon bitti. Ack so tidigt men kommer ju sova i bilen. Do fortsetter vor resa mot vort slutmol, Conneticut.
 
Idag okte jag, Callie och Tish in till DC igen. Vi gick po museum och okte karrusell. Haha det var kult. Sen okte vi hem o lekte med alla barn som nu hade okat till 8 eftersom barnen hade med sig venner hem. Jisses alltso. Efter middagen okte jag och Tish till en gigantisk second hand affer. Den hade ALLT man kan tenka sig. Jag hittade tyverr ingenting, men det var fett kul o se. Det var enormt.
 
Nu ligger jag i sengen med familjens katt. Den er so himla mysig. Den er alldeles kolsvart med gula ogon. Den sover alltid her inne so den holler mig seker. Nu ska jag kolla po en film innan jag somnar. Pusspuss

Turistat

Jag for lona en dator her so kan skriva lite! Jag sov hela bilresan, nestan. Det var svinskont. So det gick veldigt snabbt att komma hit. Oktte igenom South Carolina, North Carolina och Virginia. Nu er vi i endan av Virgina o 15 min fron Washingon DC. Vi bor hos Tish's syrra o hennes familj. Dom har 3 smobarn under 10 or. So det er 6 smobarn och jag her. LEKSTUGA! Dom er iaf jettetrevliga. Idag kommer granny and grandpa ockso med deras mysiga hundar.
 
So imorse okte vi till Washington DC o kollade po massa coola monument. Det var so jekla svettigt idag, det rann seriost po ryggen det var inte ens kul. Men det var jettecoolt att se de olika byggnaderna. Vita huset osv. Det her er verkligen den politiska staden. Alla men gor runt i kostym. Det er det enda man ser. Och turister soklart. Det kens nestan som om man er i London. Det er jette stilrent och vackert. Jag gillart!
 
Her stog vi idag. Det var verkligen magiskt, som i en film.

Oktober

Idag är det 1 oktober! Gud vad sjukt. Sååå, idag har det vart en vanlig skoldag. Fast det har SPÖregnat hela dagen lång, och för en stund sen tföll ett träd ner på gården, var typ 1 cm från att riva ner hela trädkojan. Har haft ont i huvet för att det har vart så konstigt väder. Riktigt deppigt. Menmen, fick grade report idag också. Jag har A i både anatomi, gitarr och sculpture. Jäkla seger på den! B i matte också. Trodde jag aldrig, fett otroligt! Klapp på axeln. Värsta nöjd.
 
Imorgon efter min andra lektion kommer Tish o hämtar upp mig för vi ska nämligen bila hela vägen till Washington DC. Brutalt lång bilresa på ca 14 timmar, men kommer väl bli ganska många stopp med tanke på småkidsen. Tur iaf att vi alla har varsin liten tv vi kan kolla film på. Vi ska turista där tills fredag, för då ska vi upp ännu längre till conneticut för bröllop på lördag. Ska bli spännande! Vet inte om jag kommer kunna blogga eller ha internet, antagligen inte, får se! Annars hörs vi igen om en vecka! Kommer hem på måndag igen! PEACE OOOOWT!
 

3 timmars sömn

Goddagens gott folk,
 
Nu ska jag berätta om det lilla äventyret. Kelsey kom o hämtade mig runt kl. 8 med hennes 2 kompisar från hennes skola som jag nu blivit jättebra vän med. Vi åkte till frozen yogurt o satt ute i värmen. Så skönt att det är varmt på kvällarna. Hade short o tisha. Sen gick vi till stället där vi skulle övernatta. Det låg bredvid kyrkan. Det var ca 30 pers där. Från klass 9-12. Vi körde massa namnlekar o så sen spelade vi pingis, biljard o käkade massa fried chicken och godis. Sen bakade vi godheter. Man smälte smör, hälde i marshmallows o sen hällde man i rice crispy. Det var asgott!
Runt 3tiden på morgonen tog vi hälften av gruppen bussen till dunken donats och beställde massa donats. Alldeles varma o färska! Denna kväll hade månen en stor cirkel runt sig. Det var helt sjukt häftigt. Såhär såg det ut:
 
 
Det var jättecoolt iaf! Sen när vi kom tillbaka hängde vi och pratade lite till sen somnade jag iaf runt 5 tiden. Vi var tvugna att gå upp kl. 9 igen för att folk skulle ha lokalen. Då gick Kelsey, Abby, Hanna och jag till ett cafe som heter Thumbs Up. Jag beställde varm choklad med 2 feta pannkakor med sirap. Det var vrååålgott!  Sen fick jag skjuts hem. En riktigt kul helg med så himla sköna folk. Vi har redan planerat att vi ska  gå på nån halloweengrej tillsammans, det ska bli spännande!
 

RSS 2.0